Şimdi Ara

Sıfır Opel Corsa 5 Kapı 1.4. 100HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Opel Corsa 5 Kapı 1.4. 100HP benzinli sıfır araç almayı düşünüyorum. Bu aracı kullanan,bilen arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

Hepinize teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ekonomiCUS

Arkadaşlar Opel Corsa 5 Kapı 1.4. 100HP benzinli sıfır araç almayı düşünüyorum. Bu aracı kullanan,bilen arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

Hepinize teşekkürler.

Moralinizi bozmak istemem ama Corsa önden makyaj geçirecek deniliyordu, göz önünde bulundurun değer kaybı vs.. hayırlı olsun

http://www.worldcarfans.com/113020753560/2013-opel-corsa-facelift-spied-next-gen-rendered

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 7 Şubat 2013; 20:58:17 >

• hali hazırca c kasa corsa kullanan biri olarak d kasayı hiç sevmyrm görünüş olarak kişisel görüş tabi

Arkadaşlar Opel Corsa 5 Kapı 1.4. 100HP benzinli sıfır araç almayı düşünüyorum. Bu aracı kullanan,bilen arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

Hepinize teşekkürler.

iyi günler,2011 model 1.4 benzinli 100 hp corsa enjoy sahibiyim.aracın artıları

+arabanın içi gayet geniş,1.90 boyunda bir kişi olarak önünde ve arkasında gayet rahat ediyorum
    +tatlı sert bir süspansiyona sahip,yol tutuşu başarılı virajlarda araç kendini kolay kolay bırakmıyor
    +motor yeterli bir performansa sahip alt devirleri canlı,aracı rahatlıkla taşıyor
    +uzun yolda 5.3 litre,şehiriçi 7.0-7.5 lt civarında yakıyor
    +frenleri çok iyi
    +iç mekandaki malzeme komple sert plastik olsa bile kaliteli,aşınmıyor ve çizilmiyor,tıkırtı ve ses de yapmıyor
    eksileri ise
    -şanzıman geçişler daha iyi olabilirmiş,geçişlerde kuru bir etki bırakıyor
    -donanımı biraz daha zengin olabilirdi(elektrikli arka cam,daha fazla havayastığı gibi)
    -hissiz direksiyon
    alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum ancak corsa seneye kasa değiştirecek diye biliyorum,makyajlanabilir de.

• Corsanın kasa değişimi 2015 tarihine ertelendi arkadaşlar. Ancak bu sonbaharda tekrar makyajlanmış bir model tanıtılacak.

Orijinalden alıntı: 1193

Corsanın kasa değişimi 2015 tarihine ertelendi arkadaşlar. Ancak bu sonbaharda tekrar makyajlanmış bir model tanıtılacak.

Peki bu kasanın makyajlanmasını beklemek mi gerekir sizce sıfır araç almak için? Yeni makyajlı kasaya geçince değeri düşer mi eski kasa aracın? Şu aralar sıfır corsa almayı düşünüyorum 2013 model ama bu kasa olayları da kafamı çok kurcalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corsa yerine Chevrolet Aveo HB almanızı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Corsa benim de almayi dusundugum bir aracti. Ama donanim fakiri bir arac. Aveonun corsadan daha iyi oldugu pek cok nokta var.

Esp
    Yokus kalkis destegi
    Yan hava yastiklari
    Daha yeni kasa
    Daha kaliteli ic mekan
    6 ileri uzun yolda daha ekonomik sanzuman
    Sarsintisiz vites gecisleri
    Daha iyi yoltutus
    Daha iyi konfor
    Far sensoru
    Bluetooth telefon entegrasyonu

İnternette az arastirip 2000 3000 km de 2. El halihazirda deger kaybetmis bir aveo alip 2. Elde de zarar etmeden binilebilir. İci corsadan daha genis. Bagaji corsadan daha dar. Bagaj problem ise aveo sedan da alinabilir

Tek Aşk BeşiktAŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

aveo nerde corsa nerde yine gelmiş aveo ya dönmüş konu. corsa donanım yonunden zayıf aveo donanım yanından zengin. olay sadece bu mudur?

2. elde satış,yani Galericilik düşünülmüyorsa aveo,özellikle de sedan versiyonu hoş bir seçim olur.
    E fiyatlar da daha uygun,teknoloji opelin.
    Alınmaması için bir sebep yok.

aveo nerde corsa nerde yine gelmiş aveo ya dönmüş konu. corsa donanım yonunden zayıf aveo donanım yanından zengin. olay sadece bu mudur?

Hocam arada "o ha" denecek fak var mı?
    İkisi de GM değil mi?

Orijinalden alıntı: killer queen

quote:

Hepinize teşekkürler.

+iç mekandaki malzeme komple sert plastik olsa bile kaliteli,aşınmıyor ve çizilmiyor,tıkırtı ve ses de yapmıyor
    e

Katılıyorum.
    Zaten B sınıfı arabada plastik kalitesi de aranmaz. Ki Corsa kalitesiz değil.
    Logitech Driving Force GT
  • aveo candır corsanın adı var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Hocam arada "o ha" denecek fak var mı?
    İkisi de GM değil mi?

Oha denilecek farklar var.yukarida yazdim. Corsa 10 sene oldu neredeyse. Eski teknoloji. Yeni corsa da aveo platformunda uretilecek ve aveo ile corsa arasinda tek fark marka algisi olacak. Servis agi da genis. Sonucta opel ile ayni servis. Aveo olmamak icin tek sebep 2. El degeri. Onun icin ise 3000 bin km de 2. El alip ondan da yirtabilirsiniz. Ben piyasadaki tum araclari inceleyip test surusu yaptiktan sonra aveoya karar kildim. Hem kullaniyorum. bos keseden sallamiyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya
    Oha denilecek farklar var.yukarida yazdim. Corsa 10 sene oldu neredeyse. Eski teknoloji. Yeni corsa da aveo platformunda uretilecek ve aveo ile corsa arasinda tek fark marka algisi olacak. Servis agi da genis. Sonucta opel ile ayni servis. Aveo olmamak icin tek sebep 2. El degeri. Onun icin ise 3000 bin km de 2. El alip ondan da yirtabilirsiniz. Ben piyasadaki tum araclari inceleyip test surusu yaptiktan sonra aveoya karar kildim. Hem kullaniyorum. bos keseden sallamiyorum yani

Hocam sakin. Size sallıyorsunuz diyen yok.
    Bence de Aveo daha mantıklı. Biraz önce alıntı yaptığım arkadaş, Sanki Corsa'yı ön plana çıkardı(yada ben öyle anladım). O yüzden farkı sordum. Ama cevabı siz verdiniz...
    Ben de 6 yıl kalos kulandım. ne kullanırken, ne de satarken sıkıntı yaşamadım.
    İyi forumlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.