Şimdi Ara

airties rt 205 modeme girenleri görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar airties rt 205 limitsiz kullanıcısıyım ttnetın hedıyesıdır :) Wırelles de modemıme ortak cıkmaları için numaramı yazdım ve şiffre koymuştum 2 kişi benı aradı ve şifre ,istedi bende şifrelerı sattım kendılerıne onlardan başka modeme gıren fılan olurmu dıye şuphelenıyorum diyeceğim şuki modeme kaç kişi girdigini nerden ögrenebılırız böyle bı progr varsa adını verırmısınız yada ıp den fılan.

egerki modemi satmissan ve icinde TTnet ayarlarindan bahsediyosan ayni santralde olmadikca bir problem olmaz.
  • Hocam Hayır Şifreyıı Sattım. Yanı benım bır kablosuz modemım var sınırsız ınternet i2 kşiye baglanması ıcın sıfrmeı verdım.Kaç kişinın modemıme gırıp gırmedıgını nerden ögrenbılırım.Hadı onlarda baskalarına verdıyse dıye dunsuyorum şifreyi.

Orjinalden alıntı: Ahmet_0638

Hocam Hayır Şifreyıı Sattım. Yanı benım bır kablosuz modemım var sınırsız ınternet i2 kşiye baglanması ıcın sıfrmeı verdım.Kaç kişinın modemıme gırıp gırmedıgını nerden ögrenbılırım.Hadı onlarda baskalarına verdıyse dıye dunsuyorum şifreyi.

valla senden iyi ticaret adamı olur

şifreyi sattığın adamların mac adreslerini alıp
    wlan mac filtreleme tablosuna kaydetsetdin ve
    ve kaydedilen adresler için erişim kuralında izin ver kutucuğunu aktif hale getirseydin
    böyle bir endişen olmazdı
    Airties RT-205 bağlantı sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mac desteği varsa mac edrslerıne ınetrenet hızmetı ver dolaysııyla şıfre olayına gerek kalmaz karşı tarafada bırlşey deme anlamzlar
    alışverişyaptıklarım:Authority,ozgboy,imhotep.visor,fieishman,akasa,hederahelix,dota,bilalarabaci,ergin,gündoğdu,hiickimse,ailtopal,haspko39,Asefik,silhoutte,karakuş1,silverWolf ,A.P.B.T ,VISION,kakhus,siirmen,r_spect ,dupree ,itachi84 ,mmxcakir(wus300),mstms(6271at)pinkcrow7(lga işlm)
  • İnternet tarayıcına 192.168.2.1 yaz enter la. Sağ taraftan yerel ağı seç. Senin modeminden IP almış bilgisayarlar, IP ve mac adresleriyle birlikte görünecektir.
    Eğer giren girene ise şifreyi değiştireceksin tabii...
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Benim şu ttnetin dağıttığı Huawie 521 modemim var.1 senedir sorunsuz kullanıyordum.Yaklaşık 3 ay önce yan bina da yan duvarıma bir üni öğrencisi taşındı.Günahını almak istemiyorum ama 3 aydır sınırlı kullanıcı olduğum için kota aşımıyla beraber 90/75/80 tl fatura geliyor.
    Bu işlerden anlamadığım için hemen foruma sığındım ve ufak bir araştırmada yapmam gereken temel şeyleri öğrendim.
    Benim modemi kuran eleman hiç şifresini değiştirmeden kurmuş bırakıp gitmiş yani admim/ttnet:)bunları yeni öğrendim sayenizde.
    geçen ay yalnızca bağlantı şifremi değiştirmiştim ama bu ayda fatura 75 gelince araştırmayı genişlettim ve modeminde içine giriş şifresini değiştirmem gerektiğini öğrendim.şimdi modeme giriş şifremide değiştirdim.
    sizden ricam artık modemime girebilir mi bu arkadaş.şifreleme sistemimide wpa2 aes yaptım bayada uzun karışık döşedim ben bile bakarak 2 dk da zor giriyorum.yapmam gereken başka birşey var mı?Yatarken modemide kapatmaya başladım;mac şifresi diyorlar onu beceremedim:)ayrıntılı olarak anlatan bir arkadaş olursa minnettar kalırım inanın hiç anlamıyorum bu işlerden:)))
    Birde bu elemanı savcılığa vermeyi düşünüyorum ama eğer öğrenci ise gerçekten çok üzülürüm,yakalarlarsa baya bi başı ağrır.Ne yapmamı tavsiye edersiniz.

A RH -

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.