Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.827
Cevap
211
Favori
1.833.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok memnun olduğum 2 imlpatımdan birisi 1,5 tıl sonra dışarıda iş yeri yemekhanesinde kahvaltı yaparken düştü.
    İşi trajik kısmı ise ben dişi yediğim peynir yada reçelden çıktığını sanarak tiksinti ile tükürüp çöpe atmam oldu.
    Kendi dişim olduğunu 10dk sonra farkettim ama işyeri yemekhanesi olduğu için çöpte arama fikri bana uymadı.

İlerleyen saatlerde kliniği aradım. Diş olsaydı 5dk lık işti dediler. Pazartesi gününe randevu oluşturdular. Şimdi ölçüydü, imalattı derken çıkacak maliyeti bana mı yansıtırlar acaba?
    Garanti süresi dolmadı. Yutabilirdim de?

Güncelleme: Diş garantiye girmiyor. 10bin'den 7bin tl ye düştüler. Tekrar ölçü aldılar. Cumaya kadar takarız dediler.
    Aman dişinizi kaybetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 30 Aralık 2025; 9:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkulacak bir şey yok. zaten uyuştudukları için bir şey hissetmiyorsun. Ama diş yerinin boş olmasından iyidir. sornasında orası hareket edip dişleri daha da bozabilir. Yapan dişçi de iyiyse hiç bir şey olmuyor. korkmayın.

• Selamlar, yaşım 40 ve benim de 5 dişim yok. Implant yaptırmak istiyorum çünkü kimseyle konuşamaz hale geldim. Ağzımı bile açmak istemiyorum. Ayrıca yemek yemeyi de çok etkiliyor. Acaba İstanbul içinde güvenilir nereler var? Bir de ortalama 1 diş ne kadar mal oluyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • perSNN kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam benim de tek implant yapılacak izmir için ege üniversitesini düşünüyorum ya da öneriniz var mı başka

Üniversite de bir seçenek Tabii. Sonuçta doktora öğrencileri bu tedavileri hastalara yaparak öğreniyorlar, hastalar için ise sadece malzeme ve laboratuvar maliyetinin bir kısmını ödemek kalıyor, diğer masrafları zaten devlet üniversitesi olduğu için SGK karşılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @perSNN hocam merhaba Tekirdağ da implant için önerebileceğiniz hekim var mı teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.