< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 30 Aralık 2025; 9:44:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 30 Aralık 2025; 9:44:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Korkulacak bir şey yok. zaten uyuştudukları için bir şey hissetmiyorsun. Ama diş yerinin boş olmasından iyidir. sornasında orası hareket edip dişleri daha da bozabilir. Yapan dişçi de iyiyse hiç bir şey olmuyor. korkmayın. |
|
Selamlar, yaşım 40 ve benim de 5 dişim yok. Implant yaptırmak istiyorum çünkü kimseyle konuşamaz hale geldim. Ağzımı bile açmak istemiyorum. Ayrıca yemek yemeyi de çok etkiliyor. Acaba İstanbul içinde güvenilir nereler var? Bir de ortalama 1 diş ne kadar mal oluyor. Yardımlarınız için teşekkürler. |
|
Merhaba hocam benim de tek implant yapılacak izmir için ege üniversitesini düşünüyorum ya da öneriniz var mı başka |
|
@perSNN hocam merhaba Tekirdağ da implant için önerebileceğiniz hekim var mı teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|