Şimdi Ara

Laptop Şarj Aleti ile S26'yı Şarj Edince Ortaya Çıkan İlginçlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir S26 aldım. Ofisimde kulaklığımı, bilgisayarımı, cep telefonumu ASUS laptopın içinden çıkan 65 Wattt şarj aleti ile şarj ediyorum. Şu ana kadar da bir sorun yaşamadım.

Ama bugün ilginç bir durumla karşılaştım. Telefonumu şarja taktığımda (%26 idi) ekranda "%85'e 1 dakika" yazdı. Bir süre sonra normale (1 saat 16 dakika gibi) döndü. Hızlı şarj vs. açık değil, her zaman en düşükte şarj ediyorum telefonumu. Neden böyle bir durum oldu? Eski telefon olsa sorun etmezdim ama daha yeni aldığım, pamuklara sardığım telefonu böyle görünce batarya ömrünü yer mi diye de merak ettim doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinal şarj aletim var, dolapta bekliyor ama pratiklik olsun diye tek bir şarj aleti ile tüm cihazları şarj etmek istiyorum. Bir ona bir ona...

Konum verin gelip telefon şarjını telefona takayım. Bu ne üşengeçlik? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

type c standartı ne işe yarıyor. Tabiki 67w lık şarj aletine takabilir. İnsanlar 2-3 tane şarj aleti taşımasın diye bu standart var.

280w asus oyuncu laptopumu günlük kullanımda tuğla gibi adaptörü ile değil type c portundan rog ally şarj aleti ile şarj ediyorum

aynı alet ile telefonumu şarj ediyoruz,

bazen de macbook şarj aleti ile ediyoruz.

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kaç kez şarj edildi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.