*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Amazon Bahar Fırsatları’nda DH’ye özel 1.000 TL indirim kodu!
-
-
DH kitap alışverişlerinde %50 indirim kampanyasına öncülük etseniz de şu kitap severlerinde yüzünü güldürseniz güzel olmaz mı ? :)
-
Kullanan var mı , verdiğiniz linkteki ürünlerde bile kullandırmıyor, bütün kategorilere tek tek baktım , bilmediğim bişi mi var
yapan hangi kategoriden yaptı söylesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dikey supurge denedim dustu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
Yüksek fiyatları ürünlerde düşüyor sadece
Edit: 1000/10.000 imiş yeni farkettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 2 Mart 2026; 19:45:31 >
Samsung telefonda denedim suresi doldu diyor 3 tane mi kod verdiler ne yaptilar.
istisnasız buradan ne zaman amazon kodu alsam kullanırken hata verdi yani kullanamadım.
yani reklam dan başka bir şey değil. gerçekten faydalanan da belirtildiği sayıda değildir diye düşünüyorum...
-
4 defa sipariş verdim ve hepsini amazon iptal etti, sonrada hesabımı blokladı, müşteri hizmetleri ile sipariş verdik yine iptal edip hesabımı blokladı, böyle bir şey görmedim hayatımda ne anladım ben şimdi?
-
Ben fakıram :D
-
ne diyeyim =)) Teşekkürler Donanım Haberciğim. Varol.🙂😃
-
hocam amazon hep böyle.Satmayacağı ürünü sipariş verdirip iptal ediyor,2 3 kez sipariş verince şüpheli aktivite tespit edildi diye mail atıp hesabı askıya alıyor.Hepsiburada en azından sepette limit koyup,o kadar almana izin veriyor.Dün indirim mesajı görünce 2 adet aldığım ürünü iptal etti,tekrar aldım tekrar iptal etti,3.de sepete 1 ürün daha ekleyip aldım onayladı.
_____________________________ -
-
Monitör almak istedim geçerli değil.
-
hocam şikayet bir işe yaramaz.Para senin paran isterse satmasın,başka yerden al.Böyle yapan firmalardan alışveriş yapma,para kazandırma
_____________________________ -
Bugun gelirmi kupon ?.adminler bekliyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Maşallah
ben çok şikayet ettim , kayıt da açtırdım yanlışlık olmuş deyip tekrar sipariş geçin düzelttik dediler , ama her defasında yine iptal ediyorlardı , bir yerden sonra saldım , çok nadir alışveriş yapıyorum
Valla bende hanıma airpods pro 3 almak istedim kupon geçerli değil dedi. Ayda yılda bir işime yarayacaktı. Kendi keyifleri bilir.
_____________________________ *2024 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP GT - *2014 Peugeot 308 1.6 e-HDi 115HP 6M/T Allure - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - MSi GeForce RTX5070Ti Inspire OC 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - Adata 2TB Legend 900 Pro - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - Corsair K70 MLX TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Apple iPhone 16 Pro Max 256 Desert Titanium - Apple iPhone XS 64GB Gold - Apple Watch 11 46 Black - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB -
Ben de çocuklara manyetik bloklar kendime 2.3lt stanley falan alacaktım, bir süredir sepetimde bekliyorlardı. 10bin üzerine tamamladım ama geçerli olmadı ne yazık ki. 500 kişiye 5000/500 veya 1000 kişiye 2500/250 kupon verilse daha makbule geçerdi sanırım.
-
yani ilk iki kampanyada kupon kullanabilmiştim
ancak sonrakilerde kullanamadım
problem oldu
daha düzgün ve geçerli kupon kampanyası tekrar başlatabilir misiniz?
_____________________________ PS Vita Nintendo Wii
Victor G701 - Victor Gaming Machine
SEG 46&amp;#39;&amp;#39; 46125 LED TV
En Beğenilen Yanıtlar
|
istisnasız buradan ne zaman amazon kodu alsam kullanırken hata verdi yani kullanamadım.
yani reklam dan başka bir şey değil. gerçekten faydalanan da belirtildiği sayıda değildir diye düşünüyorum... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt