Şimdi Ara

Javaya nasıl giriş yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar java öncelikle klasik giriş işte, Öncelikle kendim çok fazla Minecraft oynuyorum artık oyunla ilgili her halta burnumu soktum en son anarşiye girdim ordada fark ettimki bu topluluk java ile geliştiriyordu bende özendim tabi açtım ideyi eclipse, intelij yüklemedim çünkü 1gbydi beklemek istemedim gerekirse o nu da yüklerim baktım biraz ders aldım daha önce python biliyordum ama hiç bir haltıma yaramadı çünkü bu bir hevesti ama ihtiyacım olmayan bir heves bu gün ise mod yapmak istiyorum costom modlarımı geliştirmek istiyorum temeli sağlam atamasamda java bilgim biraz var ama hiç bir halt anlamıyorum ne yapabiliriz gardaşlarım bana bir yol haritası lağzım en azından tecrübeli varsa java mod yazmak zor mu ve java ile telefon uygulaması yazılır mı oracle saçmalamasaydı şimdi kotline gerek olmadan gider paşalar gibi telefon uygulaması yapabilirdim ama galiba her halda bilmiyorum java ile ne bilmem gerekiyor gradle biliyorum eclipse ile kullanamadım nedense gradle kendi başında dosya derleyip çalıştırabilen test ortamıdır ne yapabiliriz aynı anda fabric ve neoforge çalıştıran programlar var ama hiç bir şey bilmiyorum en azından python dan gelen bir beceri var gerçi pythonede kütüphane öğrenmedim kendimi bir halt biliyor olarak geçindim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.