|
Android kullanım istatistikleri yayınlandı: Hangi sürüm en çok kullanılıyor?
-
-
Androik 
-
andirok hocam andirok 🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
nedendir bilmiyorum pek tutarlı gelmedi
-
hehe haklısın, benim hatam.
-
ard arda çıkıp birbirlerinden çok farkı faydası olmayan sadece sayı birimleri. 13 ü kaldırıp 14 yükledin mesela eline ne geçti?
-
aynen hocam.
bircok OS boyle
misal pc tarafinda bu kadar gelistirme olmasina ragmen microsoft 7-8 yilda bir yenisini cikariyor
linux desen 2015 de cikan distro lar tas gibi calisir
android 11 su an kime nasil yetmez, anlamis degilim.
google bence her sene cikarmamali, bir espirisi yok cunku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aynen ve kimsenin android sürümüne odaklandığını sanmıyorum.
-
Planlı eskitmeyi nasıl gözümüze sokacaklar?
İkincisi Android hiçbir zaman özgür yazılım vaatinde bulunmadı sadece iOS a nazaran oynama (tinkering) yeteneğine sahipti. Android 16 ile Debian terminali ile GPU hızlandırıcı özelliğini terminal içinde kazansa da en büyük oyuncu Samsung bile OEM LOCK zorlaması ile yakın zamana kadar kanayan ROOT işine son darbeyi vurdu.
Artık Android Linux tabanlı Java yüzeyli Açık kaynak bileşenlerine sahip kapalı kaynak işletim sistemi yardımcısıdır. Fazlası değil.
Tıpkı XNU-Mach Kernel FreeBSD DarwinOS kısmen açık Mac iOS kapalı gibi düşünün.
Ya da Tizen Bada WebOS gibi. Görünürde açık gibi asılı kapalı kaynak.
Android de yavaş yavaş iOS gibi olacak. Eski sürüm güvenlik yüzünden uygulama desteğini kesecek herkes sorunlu yeni sürüme zorla geçirilecek.
Samsung ile Google boşuna 7 OS dayatmasına geçmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 2 Şubat 2026; 7:54:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
ben halen 9 u kullanıyorum
telefon bozulana kadar devam
_____________________________ -
güvenlik yamaları haricinde görsel hiç bir değişim umrumda değil açıkçası.
_____________________________ -
Rezillik!
Toplama tabir edilen parça çeşitliğiçi çok daha fazla olan pc pazarında cihazlar güncel sürümlere kolayca yükseltilebilirken,
Tamamen fabrikasyon ve sınırlı parça çeşitliliğine sahip mobil pazarda cihazlar firma istemedikçe yükseltilemiyor!
En Beğenilen Yanıtlar
|
Androik
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt