|
Bildirim

|
Aracın teknik özellikleri güzel. Ancak bana göre tasarımı çok çok "garip" olarak nitelendirilebilir. Ön panjur kafatasına mı desem domuz burnuna mı desem, garip bir çağrışım yapıyor ve araç önünü olduğundan küt gösteriyor. Stop lambaları ise uzun ve kalın. Gittikçe sıklaşan paralel çizgilerden de olsa gerek; bende orantısız, kalın kaş çağrışımı yapıyor. Halbuki aracın formu, profilden görünüşü çok güzel.
Kabin tarafında ise eğimli ekran kenarlarından cam önünde boylu boyunca uzanan ekrana, orta konsolda düz yer olmamasından endüstriyel tasarımlı direksiyon simidine herşeyi bana göre "garip". BMW'nin yeni tasarım anlayışı gittikçe benden uzaklaşıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 29 Ocak 2026; 10:04:39 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim. Aylardır denk geldikçe videolarını inceliyorum. Şimdi o kadar da fena değilmiş demeye başladım. Canlı görünce büyük bir ihtimal baya iyiymiş diyeceğim. Genelde bu tarz radikal tasarımlarda tepkiler bu şekilde oluyor. BMW de o kadar bilgi birikimine sahip ekip bunun hesabını yapmıştır. Bir süre sonra göz alışınca beğeneceğimizi hesap etmişlerdir diye düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmy -- 29 Ocak 2026; 17:32:38 > |
|