Şimdi Ara

9800X3D Üzerinde İz Var (Problem olur mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Eski kullanıcım silinmiş sanırım o yüzden yeni bir kullanıcı oluşturmam gerekti. Yeni satın aldığım işlemcimin üzerinde fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi izler mevcut. Sizce bir sorun teşkil eder mi? Tray işlemci satışını güveninir şekilde yapan bir yerden aldım konumu Ankara bilen bir marka paylaşmiyim, kendileri kesinklikle bir sorun olmayacağını tray işlemcilerde zaman zaman böyle durumların oluşabildiğini Amazon üzerinden satın alım gerçekleştirdiğim için 30 gün koşulsuz iade hakkımın olduğunu gönül ferahlığı ile takıp deneyebileceğimi söylediler. Soru işareti ''?'' gibi sanki kurşun kalemle çizilmiş, kolonya ile sildim nokta gibi olan yer geçti ama soru işareti gibi duran yer aynı kaldı çok da oynamak istemedim.

Kozmetik bir sorun mu yoksa derin bir çizik mi bilemedim.

Benzer deneyimi ya da konu ile alakalı bilgi sahibi olan siz değerli üyelerin fikirlerini bekliyorum. Çok teşekkürler.

• İzopropil alkolle sil. Çıkarsa sorun yok, çıkmazsa değiştir, ne gerek var sıfır malda boyle şeylere?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok teşekküre derim, deneyeceğim.

Bu sefer isim vererek yazıcam çünkü direk çözümcül ve müşteri memnuniyetini direk top seviyeye çıkaran bir yaklaşım ile DFS bilgisayar ile tekrar görüştüm, yine Amazon üzerinden ama onların deposundan (Ankaradan) iletilecek şekilde yeni bir tane sipariş geçtim. Telefonda bana yardımcı olan Osman Bey ilgili birime özenle seçilmiş bir tanenin iletilmesi için bizzat ilgileneceğini söyledi ve telefonda benimle beraber sipariş sürecinde bulundu, üstüne üstün yanlış seçeneği seçtim onu da iptal edip doğru sekmeden sipariş etmemi sağladı(İstanbul Amazon depoya iletilmiş hali hazırda ürünler oluyormuş bu sebepten, Allah razı olsun arkadaştan). Diğer ürününde iadesi hemen kabul edildi evimden teslim alacaklar burada da Amazon'a ayrıca teşekkür edeyim.

Gerçekten riske girmeye değmeyecek ve 24k verip sıfır üründe yaşamak istemeyeceğimiz bir durum cidden, belki işlemci sapasağlamdı bilemiyorum ama uzun dönem riske falan hiç girmek istemedim, kendileri test etsinler gerekirse.

Bazı influencerlara para verip kendi marka tanıtımını yapan ve 1 tane siparişi 3 günde kendi dükkanlarından alınacak yere dahi getiremeyen yerlere nazaran ihtiyaç durumunda yine tek geçeceğim. REKLAM DEĞİLDİR.

Teşekkürler, AREryilmaz.

• Muhtemelen kozmetik olarak görünen bir sorundu ama yine de ne gerek var o kadar para verip aldığınız birşeyde sürekli aklınız kalıp kullanmaya... Belki uzun vadede (ısınma-soğuma) süreçlerinde sıkıntı olabilirdi. Geçmiş olsun, gerçekten şöyle sıkıntı çözen, yardımcı olan kurum ve yetkililere hasret kalmışız.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.