Şimdi Ara

Psu tercihi hk. destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde değişim/ücret iadesi kararı bulunan MSI A750GL PSU için firma(Amazon) sistem izin vermiyor bahanesine sığınarak fatura bedeli olan 3750 TL iade edebileceğini söylüyor.

Siz olsanız 3750 TL'yi alıp yeni bir PSU mı tercih ederdiniz.

Yoksa birebir değişiminde ısrarmı ederdiniz?

3750 TL'ye alırsanız yerine ne tercih ederdiniz?

4070 Ti, 7500F.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ürünün aynısını istedim bilmiyorum cevap ne gelecek duruma göre bakacağım artık. Bu süreçte de yeni psu araştırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-raijintek-cratos-lite-0r30b00036-gen5-1-1000-w-fiyati,1163702076.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Şu sıralar fiyat olarak en makul 80+ gold ürünlerden biri bu Raijintek Cratos serisi normalde A tier olarak geçmekte ama bu ürün lite etiketli bir şey diyemeyeceğim para iadesi durumunda tercih edilebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 28 Ocak 2026; 22:30:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MSI = MADE IN CHINA.

MSI marka PSU almayın kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Yeni arkadaşım da aldı, pişman oldu. Coilwhine sesi mi ararsın, kabloların inceliği ve yanık kokusunu mu ararsın, her açıp kapamada tak diye psu içinden ses gelmesini mi ararsın her şey var. Bir de GS modeli A tier diye satılan, semi digitalli pahalı modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.