Şimdi Ara

Günde 10 saat(+2 saat yol) 5 gün çalışmanın çok fazla olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle olmamalı ya. Böyle insan nasıl 40 sene yaşar agalar? İş yerindeki biraz boomer bi abiyle konuşuyorum bazen o da diyor ki "sizin nesil de hiç çalışma meraklısı değil" hayır. Öyle de değil. Diyorum ki siz nasıl bu kadar uzun süre çalışıp mutlu olabiliyorsunuz diyorum beni anlamıyor. Telefonunu çıkar diyen dayı gibi bakıyor bana. Az kaldı onu diyecek yakında. Senin yaşın kadar deneyimim var diyor bana. İşini sevmelisin diyor. Yav he he  

Çalışma süreleri çok uzun mesela eve geliyorum, elektronik deney falan yapıp parayı kırcam 1-2 saat vaktim kalıyor. La 1-2 saatte ben ne icat edip parayı kırıcam? Çalışarak zengin olunamayacağı bir gerçek. Böyle yan işlerden parayı kırıp zengin olmayı hedefliyorum, bunda da 10 saat(gerçekte 12 saat) çalışma düzeni önümü kesiyor. Her gün işe git gel, sonra 1-2 saat zaman kalsın, o sırada da bir şeyler yapmayı dene, ertesi gün nerede kaldım diye düşün. E arada bir de dışarı çık, kız tavla falan filan derken hiçbir şeye zaman kalmıyor. Eytere be! Komünist değilim ama bu kadarı da fazla. Ömür geçiyor ömür.

Moruklar freelance çalışmaktan alışamadım ben boğuluyorum la bu ayda 500 bin TL verseler bile çekilir mi hobilere falan hiç vakit kalmıyor laa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 27 Ocak 2026; 23:32:26 >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• 8 saat 6 gün yada 10 saat 5 gün çalışıyorsun. Tabi bunların üzerine de 2 saat yolu ekleyince sosyal hayat diye birşey kalmıyor. Kontrolsüz üremenin insanların sorgulamamasının hakkını aramamasının getirdiği sonuçlar. Patron için hava hoş sen çalışmazsan yerine çalışacak yüzlerce binlerce insan var. Ulke olarak kamu çalışanına verilen değer özel sektör çalışanına verilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

hahahaha

İşi once bi kağıda dökersin. Projelendirirsin. İhtiyaçları belirlersin. Yol haritası belirleyip yatırımcı ararsın. Oyle kendi cebinden iş güç işine girersen hiçbir yere varamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 28 Ocak 2026; 13:32:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Software Engineer
    METU CENG '25
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler için teşekkür fakat beni tanımıyosun ne yaptığımı da açıklayacak değilim. Ben ne yaptığımı biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.