|
Böyle olmamalı ya. Böyle insan nasıl 40 sene yaşar agalar? İş yerindeki biraz boomer bi abiyle konuşuyorum bazen o da diyor ki "sizin nesil de hiç çalışma meraklısı değil" hayır. Öyle de değil. Diyorum ki siz nasıl bu kadar uzun süre çalışıp mutlu olabiliyorsunuz diyorum beni anlamıyor. Telefonunu çıkar diyen dayı gibi bakıyor bana. Az kaldı onu diyecek yakında. Senin yaşın kadar deneyimim var diyor bana. İşini sevmelisin diyor. Yav he he Çalışma süreleri çok uzun mesela eve geliyorum, elektronik deney falan yapıp parayı kırcam 1-2 saat vaktim kalıyor. La 1-2 saatte ben ne icat edip parayı kırıcam? Çalışarak zengin olunamayacağı bir gerçek. Böyle yan işlerden parayı kırıp zengin olmayı hedefliyorum, bunda da 10 saat(gerçekte 12 saat) çalışma düzeni önümü kesiyor. Her gün işe git gel, sonra 1-2 saat zaman kalsın, o sırada da bir şeyler yapmayı dene, ertesi gün nerede kaldım diye düşün. E arada bir de dışarı çık, kız tavla falan filan derken hiçbir şeye zaman kalmıyor. Eytere be! Komünist değilim ama bu kadarı da fazla. Ömür geçiyor ömür. Moruklar freelance çalışmaktan alışamadım ben boğuluyorum la bu ayda 500 bin TL verseler bile çekilir mi hobilere falan hiç vakit kalmıyor laa. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 27 Ocak 2026; 23:32:26 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt