Şimdi Ara

2024 Model Tiggo 8 Pro vs 2020 Model Tucson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisi arasında kaldım. Öncelikle ben aracı sadece kullanmak için değil aynı zamanda ilerde satarken de rahat satayım diye almak istiyorum yani piyasası olması benim için önemli.

Chery:

- 2024 model Tiggo 8 Pro 54bin km. Hasarsız.

Tucson

- 2020 model 85bin km. Hasarsız.

Burdaki asıl soru aslında Chery marka araç alınır mı ? Tiggo 7 Pro Alan bir abiyle görüştüm bana 2023 üstü model al alacaksan dedi 2023 ve altı modeller şehir içi 10-11 yakıyormuş, üstü modeller ise 7-8 yakıyormuş öyle söyledi onun dışında gayet memnunmuş. Servisi varmış, yedek parça sorunu da yok dedi kendisi.

Fikrinizi çok merak ediyorum çok bir bilgim yok eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren104 -- 20 Ocak 2026; 23:33:45 >

• yeni model her zaman daha iyidir. iyi bir ekspertizde kontrol ettirilip alınabilir. cherry çok kişi beğenmiyor ama deneme imkanınız varsa ikisini de sürün bakın. bence tercihiniz cherry olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tucson da eski ancak işte Hyundai güvenilirliği var. Cherynin piyasasında durumlar nasıl bir bilgimiz var mı acaba? ilana konulan araçlar genelde hızlı mı satılıyor ?

Test sürüşüne gideceğim chery ve tucson için bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.