Şimdi Ara

Alınabilecek Uygun Fiyatlı İlk Araç (Otomatik, 800-900k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda yaklaşık 500.000₺ birikmiş param var. Ayrıca ikinci elde satmayı düşünürsem ortalama 80.000₺ civarında ederi olan bir motorum bulunuyor.

Daha önce hiç aracım olmadı. Son zamanlarda “Artık bir arabaya mı geçsem?” diye düşünüyorum. Ancak araç piyasasına oldukça uzağım, bu yüzden net bir fikrim yok.

Bir otomobilden beklentilerim şu şekilde,

1. Kesinlikle otomatik vites olmalı
    2. Mümkün olduğunca uygun fiyatlı olmalı
    3. Yakıt tüketimi makul olmalı
    4. Sanayiyle neredeyse hiç işim olmamalı
    5. Kışın soğukta, yazın sıcakta en azından temel konforu sağlamalı (motosiklet kullanırken ısı-hava koşulları çok etkilediği için artık bu derdi çekmek istemiyorum )
    6. Tercihen CarPlay olmalı ama olmazsa da çok büyük sorun değil (sonradan tablet eklenerek çözülebiliyor sanırım bu ama emin değilim)
    7. Park sensörü olsa iyi olur

Bütçe konusu biraz da krediye bağlı. Kredi sitelerine baktığımda en fazla 400.000₺ civarında kredi çıkıyor diye gördüm. Bu nedenle yaklaşık 800.000₺–900.000₺ bandını düşündüm. Tabi ki ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur. Sosyal medyada Eminevim gibi firmaların da adını görüyorum ancak nasıl çalıştıkları hakkında ve mantıklı bir yöntem mi pek bir fikrim yok.

Bu şartlar altında siz olsanız hangi aracı tercih ederdiniz?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• i20 1.4 ya da Egea 1.6 etorq bu fiyat aralığında, paketine göre görece dolu modeller. Alınabilir. LPG ile yakıt tasarrufu da yapılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.