Şimdi Ara

75' 100.000TL TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Mağazada yan yana demo görüntüler ve internetteki reklamsı incelemelerden sonra iyice kafam karıştı ve tecrübelerinize, tevsiyelerinize ihtiyacım var.

En büyük zevkimiz gece film izlemek. Bunun haricinde tv'den başka bir beklentim yok. İyi bir ses sistemim de var. Sadece iyi bir görüntü istiyorum.

LG 77oledb5 radarımdaydı ancak 1 ay önce 90bin tl bandında bulunurken şu an fiyatı 135bin tl.

Siyahlar konusu benim için gerçekten önemli. Şu an kullandığımız tv 65sm8000 nanocell. Görüntüden ve siyahlardan hiç memnun değiliz ve yeni tv çağ atlatsın istiyoruz.

TLC ve Xiaomi'nin de çok iddaalı mini led modelleri var. Aynı şekilde Grundig'in çok uygun fiyatlı oled tvleri var. İnceleme videolarında özellikle siyahlar, en az LG oled kadar iyi deniyor. Kafam iyice karışmış durumda.

75"-77" 100-120bin tl bandında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

• Acele etmeden 75c8k peşine düşmenizi tavsiye ederim. Mutlaka indirim gelecektir. Daha iyisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok kafamı karıştıran modellerden biri ancak o fiyatlara çıkıp oled olmaması soru işareti yaratıyor. B5’den iyi midir? Ya da o kadar para vermişken biraz daha verip c5 daha mı mantıklı olur ona karar veremiyorum.

Herhangi bir Mağazaya git, en iyi oled ile karşılaştır. Öyle b , c5 değil. Ne söylesek boş. Mağazada en arkaya koyarlar. Yoksa oled satılmaz

Canlı görmedim henüz ancak inceleyeceğim hocam teşekkür ederim yorumlarınız için. Peki bütçeyi o kadar zorlamasak c7k alsak, b5’i aratır mı sizce?

G5 ile kıyasla. Bunlarla kıyaslama bile olmaz

Daha Fazla Göster
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

Hocam 85c855 nasıldır c7 - c8’e kıyasla? Uygun fiyata buldum bir yerde.

C7k dan iyi. C8k nın altında. Muhteşem bir tv dir. İyi bir fiyat bulmanıza imkan yok. Yenilenmiş üründür. Uzak durun

Hocam bayi portalından arkadaşım kendine gibi alabiliyor. Sadece 85’’ bu model mevcut. Peşin fiyatı 112bin tl

Çok iyi fiyat. Ama nereden alıyorsunuz merak ettim. Stoklarda olmayan bir tv

65 inç LG OLED evo AI C5E 4K Smart TV AI Sihirli Kumanda Dolby Vision webOS25 2025 - OLED65C5ELB | LG TR

Orijinalden alıntı: Alkyrie

Hocam bayi portalından arkadaşım kendine gibi alabiliyor. Sadece 85’’ bu model mevcut. Peşin fiyatı 112bin tl

Tcl 85c855 için 112k lar gerçekten iyi fiyat
    C855 Rtings com fan 8.2 puan almış 2024 ün en iyi mini led Tv sidir.
    C5 ise 8.6 puan almıştır. Ama arada ekran alan büyüklüğü olarak ( 65 " -85 " ) %85 gibi bi fark var. %85 daha büyük bir ekranda izlemek var, hangisi daha bi keyif verir ?
    Ayrıca Oledlerde ileride ekran yanığı olma riski olasılığı da var.

İzleme mesafeniz 3 metre ve üzerinde ise ve Tv yi koyabilecek bi duvar varsa 85 veya 98 " ler düşünebilirsiniz.
    Ben 1 yildan fazladır Tcl 98P755 direct Led Tv sini kullanıyorum, merak ettiğiniz bisey olursa sorun yardımcı olmaya çalışırım.

En iyisi olsun dersen 98c8k ya bak. Kasım da 178 k lara satıldı, şu sıralar gece indirimlerinde 195-206 k arasında satılıyor.
    Orta sekment mini led olsun derseniz 98c755 ( bunu arkadaşınıza bi sordurun, Kasım da 112-113 k lar civarinda satılmıştı) siyahlarda gayet başarılı bi Tv dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 30 Aralık 2025; 13:19:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güncelleme, TCL 85C855 112bin TL fiyat stok hatası nedeniyle teslim edilmedi.

Çok git gel yaşayarak 160bin TL'ye 83C5 oled aldım.

Yorum yapan, bilgilerini paylaşan ve destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkyrie -- 5 Ocak 2026; 12:48:20 >

Orijinalden alıntı: Alkyrie

Güncelleme, TCL 85C855 112bin TL fiyat stok hatası nedeniyle teslim edilmedi.

Çok git gel yaşayarak 160bin TL'ye 83C5 oled aldım.

Yorum yapan, bilgilerini paylaşan ve destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.