Şimdi Ara

14-15 bin TL civarına TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minimum 43 inç olan 14-15 bin TL civarına ne tavsiye edersiniz

avansas
    Samsung M7 LS43DM702UUXUF 43" 4MS 4K 60 Hz Monitör Fiyatı | Avansas
    https://www.avansas.com/samsung-m7-ls43dm702uuxuf-43-4ms-4k-60-hz-monitor-p-137427

Samsung olması baya ilgimi çekti bi araştırıyım tavsiye için teşekkür ederim

bu senin istek arzuna göre değişir hocam. Eğer dizi,film, tv falan takılacaksan grundig'in bu modelini düşünmeden al. Kendinden uydu alıcılı ayrıca. Ha ama ben daha çok oyun oynarım diyorsan arkadaşın önerdiği Samsung M7'yi direk düşünmeden al. Renk ve çözünürlük avantajı, va panel, 4K + monitör odaklı yapı memnun edr hocam sizi.

• Alufa kullanıcısına yanıt

Ulusal kanallar, dizi ve film izlemek için alacağım. Grundig 43 GJQ 9200 ve Grundig 43 GJQ 9100 modellerine bakıyordum. Fiyatları 14–15 bin arası bir seviyeye düşerse alırım diyordum, ancak fiyatlar arttığı için beklememe ve başka modellere bakmaya karar verdim. 8500A modeline de en son ihtimal olarak bakıyordum. İki cihaz arasında, dizi–film ve ulusal kanalları izlemek için görüntü olarak (aradaki fiyat farkına uydu alıcısı alırım; uydu alıcısı olması çok sorun değil) hangisini tavsiye edersin genel olarak

hocam ben eğer bu 3'ünün arasında kalsaydım 8500 yerine 1k farkla 9100 alırdım görüntü kalitesi bi tık daha iyi. Ha arada çok büyük bir uçurum var mı yok. Bu arada Samsng M7 de gayet memnun eder eğer uydu alıcısı önemli değilse tr nin f/p lerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alufa -- 6 Aralık 2025; 13:19:13 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.