Şimdi Ara

Laptop Kategorisinde En Çok Satan Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • LENOVO Ideapad Slim 3/ Intel N100/ 4gb Ram/ 128gb Ssd/ 15.6"/ W11/ Laptop 82xb009gtx

Ürün Normal kullanım için tasarlanmış günlük işler için idealdir. Oyun, video editleme, program yazma gibi alanlarda yeterli değildir.

Özellikleri

Ekran boyutu 39.62 cm / 15.6 inç ekran özellikleri tn 250nits anti-Glare çözünürlük 1920 x 1080 ekran boyutu(cm) 39.62 görüntü kalitesi full-Hd ekran boyutu (inç) 15.6 görüntü oranı 16:9 ram bellek boyutu 4 ram tipi shared-Memory 

• Laptop Gri
    • Intel® Celeron® N100 3,4 GHz
    • 39,6 cm (15.6") 1920 x 1080 Piksel TN 16:9
    • 4 GB LPDDR5-SDRAM 4800 MHz
    • 128 GB UFS
    • Intel® UHD Graphics
    • Wi-Fi 5 (802.11ac) Bluetooth 5.1
    • Lityum Polimer (LiPo) 47 Wh 65 W
    • Windows 11 Home

Satıcılar:

IDEFIX 9351TL : https://www.idefix.com/lenovo-ideapad-slim-3-15ian8-82xb009gtx-n100-4-gb-128-gb-ssd-uhd-graphics-156-full-hd-notebook-p-8860572?ref=fiyattrend

TRUKCELL PASAJ 9499TL : https://www.turkcell.com.tr/pasaj/bilgisayar-tablet/bilgisayarlar/laptoplar/lenovo-ideapad-slim-3-intel-n100-4-gb-ram-128-gb-ssd-15-6-inc-fhd-w11-82xb009gtx-dizustu-bilgisayar?ref=fiyattrend

DIGER TUM SATICILAR : https://fiyattrend.com/dizustu-bilgisayar/lenovo/316-lenovo-ideapad-slim-3-intel-n100-4gb-ram-128gb-ssd-15-6-w11-laptop-82xb009gtx.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyattrend -- 19 Aralık 2025; 10:36:49 >

• Kisilabilecek herseyden kismislar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg9492 -- 15 Aralık 2025; 16:49:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simurg9492 kullanıcısına yanıt

Evet fiyatı uygun tutmak için bazı eksikler var fakat Trendyol Laptop kategorisinde ençok satan 1. ürün bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Upgrade yapsan diger laptoplar daha uyguna gelir. Islemci zayif. Ram en az 16 yapmak lazim. 4k film izlerken bile bu kasar... Ssd min 256 yapmak lazim. Ofis isleri ogrenciler icin ideal. Baska ise yaramaz. Hatta simdi idare etse bile seneye siser bu laptop...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Engelleyip geçiyorum ben böyle hesapları. Konuları da çıkmıyor önüme ve kafam rahat ediyorum :)

Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // PowerColor RX9070XT RedDevil // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
  • @3rayy sizler uzay çağında yaşıyor ve beklentiniz yüksek olabilir ama sonuçta bu ürün binlerce satmış bir ürün demekki sizin gibi düşünmeyen binlerce insan var

Binlerce teknoloji okur yazarı olmayan var maalesf, yorumlardan belli zaten pişmanlıkları

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Sorun kendi reklamını yapması zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orası doğru.

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • simurg9492 kullanıcısına yanıt

En azından şu saçma sapan 1366x768 panellerden kullanmamışlar bir de windows ile gelmesi iyi olmuş.

Bunu al word-excell vs kullan film izle oyun oynamak istiyorsan ge force now kur yani tam öğrenci işi işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 1 Ocak 2026; 23:50:22 >

Bu gibi insanların fikirlerini ciddiye alan var mı acaba herşeyi çok bildiklerini düşünüp ego tatmini yapıyorlar sanki biz 4gb ram li laptop alırken ağır çalışacağını veya neyi açıp neyi açamayacağını bilmiyorz asıl kendi fikirleri çöp ama farkında değiller o laptopu üretip satan ve satın alan herkes aptal ama bu adamlar aşırı genius büyük oyunu çözüp çöp bir pc olduğunu kanaat getirmişler

acınası bir durum

2. Reeder vakası gibi konu nerden baksan elinde kalıyor.
    Biride Windowsla geliyor demiş
    Windows kurmayı da mı bilmiyor bu forum kitlesi artık

Edit:
    Ufsye SSD yazmışlar
    Ufs mmcnin yani telefon-tabletletinize taktığınız hafıza kartının bi tık gelişmiş versiyonudur anakarta lehimli çip olarak gelir. SSD ise sata, msata, nvme gibi arayüzler kullanan ufcnin yanında günümüz formula 1 teknolojisidir. UFS bozulursa cihazda sata-msata portu yoksa cihaz çöp olur. Neyse uzatmayım. Satıcı içinizden biriyse o ssd ibaresini düzeltsin yoksa yanıltıcı reklam ve haksız ticari uygulama bildiriminde bulunacağım. Forumun hatrına burdan uyarmış oluyum, içinizden geçerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 2 Ocak 2026; 0:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.