|
Selamlar herkese. Geçtiğimiz hafta e-devlet üzerinden askerlik yoklama başvurumu yaptım. Bugün için mhrs den aile hekimliğime randevu aldım. Bugün aile hekimime gidip göz bozukluğumun 6'nın üstünde belirttim. Sisteme 6.5 olarak girmiş. Aynı gün içinde sistem bana devlet hastanesine randevu verdi ve hastaneye gittim. Sevk kağıdımla beraber hastaneye gittim. Ölçüm alındı. Sol 6.50 miyop / 0.75 1.00 1.25 astigmat Sağ 6.75 miyop / 0.50 0.75 astigmat Ölçümü aldım. Daha sonra ölçümlerimle beraber doktor muayenesine girdim. Ama doktor pek ilgilenmedi. Gözümün bozuk olduğunu ileri miyopi olduğu gerekçesi ile kurula girmem gerektiğini söyledi. Kurul için hastane 15 Aralık gününe randevu verdi. Randevuya 20 gün var sonuç ne olur ne çıkar bilmiyorum aynı durumda olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Ramdevu gününde tekrar muayene olacak mıyım ya da ölçüm alacaklar mı ? Ve kurul aynı gün açıklanıyor mu? Bedelli askerlik ücreti bililiyorsunuz yılbaşında zamnlanıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saygın Üye -- 26 Kasım 2025; 14:43:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt