|
Demir yolu ağında hedef, 2028'de 17 bin 500 kilometre (4. sayfa)
-
-
120 ile giden hızlı tren için sözmü vermişler😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kendi üyeliklerini kullanamayıp misafir üyelikle birşeyler yazmaya çalışan trollerde türemiş. Aslında aynı üyeler ama taktik değiştirmişler.
Sanki çok değerli çok itibarlı üyelikleriniz vardı ya bir de kendini adlarını kullanmıyorlar. Şaka gibi. Soru sorup cevap alamıyorlarmış. Biraz para verilip buraya gönderilen elemanları kim ciddiye alır ki? Biraz fazla para veren olsa istediği gibi konuşturur. Ancak kiralamaya değmez. Yıllardır burada siyasi propanga yapmaya çalışıp küfür yiyen, dalga geçilen bunun karşılığında para alan elemanlardan bence sokakta işe çıkan kadınlar daha ahlaklı. En azından ne olduğu belli. Trole ana bacı küfür etsen hesabı çizdirmemek için cevap veremez küfürü yutar.
Soru da harikaymış. 90'lı yıllarda neden yapılmamışmış. 80'lerde de yapılmadı. 90'lar ne alakaysa? 50'li yıllardan beri yapılmıyor. İşin doğrusu akpde bir halt yapmadı. Aklınca siyaset yapıp 90'lı yıllarda kimlerin iktidarda olduğunu da bilmiyorlar. Bir de 80 yılda yapılan işten fazlasını yapmış olduğunu söyleyen bu arkadaşlar doğru düzgün demiryolu hattı çekememiş. Hala şehirler arası tek hat var. İki tren aynı anda sefer yapamıyor. Öyle gelişmiş demiryolları var. Hani lokomotif fabrikası yaptık, son teknoloji sistem kurduk diyorlar ya hatta elektrik çekememişler ki bu araçlar çalışsın.
Fransa'da kaç nükleer santral var Google amcaya sorun bakalım adamlar %70-80 elektrik ihtiyacını nükleer ile karşılıyor biz hala dışarıdan aldığımız doğalgaz ve kömür ile elektrik üretiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Adama diyorum ki "kardeş Akdeniz'in iki ucunu birleştiren tren hattı 25 yıldır niye yok, Mersin 'e kadar giden Tren hattı Antalya'ya ne diye uğramıyor" adam masal anlatıyor. Bırak tren hattını Adana'nın havalimanını kapattınız arkadaş size niye oy çıksın Akdeniz'den?
Misafir üyeliklerle yazma sebepleri su katılmamış ağır troll olduklarından forumun en az yarısından Ban yemeleri.
Bu şekilde deliyorlar yasağı yönetim de etkileşim geldiği için göz yumuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
90'larda dememin sebebi lafı uzatmamak. Benim burada üyeliğim yok ama çok eskiden vardı. Para aldığımı kanıtla eğer kanıtlarsan tüm param senindir. Sıkışınca bel altı vurmakla olmaz bu işler.
Ben 1 kere bile mevcut hükümete oy vermedim ama senin gibi muhalifler yüzünden tüm seçimler kaybedildi yapılan her hizmete karşı çıktığınız için. Yanlış meselelere muhaliflik yaptığınız için. Şimdi bana tekrar troll de benden bu kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki