Şimdi Ara

Türktelekom altyapı problemi. (Tekirdağ/Kapaklı, Konu Güncellemesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
4
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlışınız var, Telekom alt yapısı üzerinden vodafone ve gibirnet 1000mbps internet veriyor milleni 500mbps'e kadar hiz veriyor, turknet 100mbps veriyor.

Şuan için en uygun vodafone 1000mbps gibi duruyor 869tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

vermeye başlıcak anlaşılan sokak aralarının kaldığını söyledi kabloyu döşeyen kişiler umarım en kısa sürede gelir şu vodafone kurtlurum en azından 200 mahkum ettiler

Ali baba parkının 1 ve 3 sokak üstü komple dönüşüme girdi 3ay önce, ben yeni camii caddesindeyim, iki komşu 1000mbps telekom üzerinden abonelik başlattık.

Hocam buraya henüz taşınalı yeni oluyorda uzun zaman önce gezmeye bir kaç kere gelmiştim tam olarak neresi? 19 Mayıs mahallesi, Özbilge sokak civarına ne kadar yakın? dediğiniz yer

Gazi Ortaokulu yanındaki kavşaktan içeri girince az ileride yer alıyor. Şehrin tam ortası sayılır. Ya da Erbay plaza yanından içeri girip ilerleyince sağda kalıyor. Eskiden düğün salonu falan vardı orada.

bende gelirse turknet üzerinden almayı düşünüyorum olursa tabi sokak aralarını kim bilir ne zaman hallederler seneye kadar bekliycem mecburen

cevap ve bilgi için teşekkürler konunun buraya gelmesi sevindirici bir haber hiç olmazsa 1000 mps vodafone için hala bir bilgi yok kullanıcı olarak

Bölgede yeterli bir talep olsa aslında güncellerler. Altüstü OLT değişecek, ya da değişmeden bile yapabilirler. Bazı bölgelerde XGS-PON ile başlamışlar. Yani sistemde paket tanımları vardır muhtemelen. Ha 1 Gbit ekstradan bir işime yaramaz, orası başka.

• Bir güncelleme ve haber falan var mı son çalışmalar ile ilgili? Benim tarafıma KDK'dan geri dönüş sağlandı. Eve direkt olarak 9 sayfalık A4 kağıdı yollamışlar. Yapılması için ama üzerinden 2-3 hafta geçiyor gibi.

bim depo olduğu binada oturuyorum bizim sokak girmediler ve kaldı artık ne zaman gelir kim bilir

10 sene sonra belki artık vodafone mecbur bıraktılar superonline da yok yapcak bir şey yok

Vodafone varsa kullanın geçin.

Benim burada Vodafone sokaklara kablo döşemeye başlayınca TT de binalara girip dairelere kablo çekmeye başladı. Vodafone hizmet vermeye başladı, yıllar sonra da TT binaya kablo çekti. Aylık 30 TB kullandığım da oluyor, ciddi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Arkadaşın kızı evdeki fiber kabloyu koparmış. Sabahında gelip onarmışlardı.

SOL'de engel sistemi ağır çalışıyor ve routing sıkıntılı, pingler yüksek. Vodafone yurtiçi çoğu servise yurtiçinden bağlanıyor, yurtdışına da kendi Vodafone CW altyapısından çıkıyor. İstanbul servisleri 7 ms.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.