Şimdi Ara

🎉 BEYLİKDÜZÜ'NE TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
576
Cevap
21
Favori
25.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba @KadircanSalman_ Adnan Kahveci Mah. Mimar Sinan Cad. Gürpak Evleri için ilerleme var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hiç bir servis sağlayıcının giga fiberi yok

imza toplayıp başvuru yapma şansımız var mı veya nasıl bir yok izleyebiliriz

Bu başlıkta uzun zamandır beraberiz.
    Altyapı ne zaman gelir, kazı yapıldı mı, ben yöneticimi ikna ederim derken bayağı bir yol yaptık burada.🙂

Yarın itibariyle Fiber Yayılım Sorumlusu olarak devam ettiğim görevimden ayrılıyorum. Bu nedenle bundan sonra süreçlerin içinde olmayacağım ve net bilgi paylaşamayacağım.

Buradan bana talebini ileten arkadaşlarımın imalat ve planlama süreçleride devam ediyor.

Beylikdüzü tarafı her zaman konunun peşindeydi, ben de bildiğim kadarıyla açık oynamaya çalıştım.

Buradan bir anda kopmak istemedim, burası sadece bir altyapı başlığı değil, aynı konuyu dert eden insanların bir araya geldiği bir yer oldu. Sorular, takip, bazen baskı 😄 ama hep yapıcı bir iletişim vardı.

Bundan sonra @TurkNetDestek ekipleri, imkanları ve yetkileri doğrultusunda sizlere destek olmaya devam edecektir.

Ben de artık kullanıcı gözüyle takip edeceğim.

Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, teşekkür ederim. 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt

Hakkında hayırlısı olsun Kadircan. Emeklerin için teşekkür ederiz.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt
    Hakkında hayırlısı olsun, biraz geç kaldım sanırım sorular için, buraya yeni taşındım ve sitemiz için herhangi bir çalışma veya planlama var mı bunu nasıl öğrenebilirim artık bilmiyorum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Görüşme sağladınız mı? Ben de site sakiniyim vakit bulup konuşmaya gidemedim bir türlü. Umarım pozitif bir dönüş yaşanmıştır. Aidat verdiğimiz sitemiz ayağımıza köstek oluyor inanılmaz.

• Yakuplu mahallesi için bir gelişme yok mu mahalleye liman kısmına gelme ihtimali var mı acaba altyapının bundan 1 yıl önce Superonline kazı çalışması yaptı kutuyu binaya Telekom taktı maks 75 alabiliyorum turknet sorgusunda ise 55 çıkıyor bir gelişme çalışma var mı acaba özelden de yazdım cevap alamadım

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Beylikdüzü Yakuplu Mah. 136. ve 134. sokaklar içinde talep oluşturduk. 1 yıl geçti, ne arayan var ne de soran. Türk Telekom'a gidiyoruz, topu Türknet'e atıyor; Türknet'e gidiyoruz, o da Telekom'a atıyor. Yani mahalle başında fiber kutuya yakın olan binalarda altyapı var, diğer sokak ve binalara gelince altyapı yok. Geçtiğimiz günlerde bir sürü yeni bina yapıldı; hepsinde de en az 10 daire var. Olaya madem Telekom ve Türknet ticari bakıyor, da bu insanları görmüyor mu, anlamadım.Yani parasal açıdan da karlı olacakları halde altyapı sağlamıyorlar 21.yy Türkiye'sinde uğraştığımız sorunlara bakın altyapı getirtmeye uğraşıyoruz. Çin'de bile adamlar çağ üstüne çağ atlıyor adamlar 10g'ye geçiyor 1gbps'den fazla internet hızı alıyor bizimkiler de hala altyapıdan getirememekten tutun 100 mbps'den çağ atlayamadılar. 1gbps bile zor getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emircan60TR -- 30 Ocak 2026; 23:7:39 >

Hocam maalesef Yakuplu tarafına hiçbir şekilde bir yatırım söz konusu değil sanki burada insan yaşamıyor bende liman yoluna yakın oturuyorum ancak hala 75 gibi komik hızlarda hizmet veriliyor oturduğum 68 sokağa 1 yılda belki 5 yeni bina yapıldı Superonline 2 sene önce kazı yaptı döşedi altyapıyı binaya Telekom kutuları taktı hiçbir gelişme yok saha görevlisine soruyorum Telekom keyfine kalmış diyor fiber aktif etmek turknet zaten gördüğünüz gibi sadece site içine çalışıyor yazık günah millet 1 giga üstünü istiyor biz daha 100 göremedik

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.