Şimdi Ara

hi fi kulaklık ve telefon bağlantısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kaliteli bir kablolu hi fi kulaklık almak istiyorum fakat daha çok samsung telefonumla apple music ile kullanmayı düşündüğümden telefonların ses çipi nasıl çok bilgim yok muhtemelen kulaklığım ne kadar kaliteli de olsa çok performans alamam diye düşünüyorum, doğru mudur?

• Cep telefonlarının üzerindeki DAC çiplerinden olağanüstü performans beklemek pek doğru olmaz ama bence asıl problem cep telefonlarının zayıf kulaklık amfileridir. Bence cep telefonların ses kalitesindeki en zayıf halkası analog amfileridir. Ancak çoğu telefonla yine de tatmin edici sonuçlar alabileceğinizi düşünüyorum.

Burada dikkat etmeniz gereken husus alacağınız kulaklığın empedansının 32 ohmu aşmaması gerekliliğidir. Gidip 300 ohmluk bir kulaklık alırsanız, sonuçtan hüsrana uğrarsınız. 48 ohmluk kulaklıklar da iş görür ama ideali 16-32 ohm arası kulaklıklarla cep telefonlarını eşleştirmektir.

biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
    * Yearning for the past is usually just the lament of lost youth.
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt

telefona bağlamak için fiio q3 amfi ile 30ohmluk analog kulaklık aldım daha gelmedi ama güzel ses alırım diye düşünüyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.