Şimdi Ara

Gears of War: Reloaded | PS5 | ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
7
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: False King

Oyunun PS5 Pro ve PS5 sürümü resmen Ultimate versiyon olmuş:

✅️ - 4K@120

✅️ - Trophy + Achievement

✅️ - Split screen

✅️ - Kablosuz full Dualsense desteği

✅️ - Diskli versiyon

✅️ - 3D ses

Özellikle Dualsense bu oyunda fark eder.

Fakat bu Reloaded, önceki versiyonun Remaster'ı olduğu için, indirime girince alırım. Zaten bildiğim kadarıyla, esas güzel olan Geow 2'ydi. O çıkınca, onla beraber alınır. Sağlam olur. Geow'daki eksiğimi kapatmış olurum.

(Geçmişte Xbox 360 kullanmıştım ama Geow'ları oynamadım. Hatta ilk oyunu, GFWL - Achievement desteğiyle PC'de vardı, ama sıra gelmedi demek ki.)

Oyunu bitirdim, valla zamanında oynamadıysan seveceğini düşünmüyorum bu oyunu. Nostaljik duygularla girilecek bir oyun, 7-8 saatlik senaryosu 3.sınıf amerikan filmi senaryosu, aslında senaryo var mı o da mechul. Karakterler arası diyaloglar kötü, ruh yok. Ancak bu oyunu aksiyonu için oynarsın ki o da eskimiş. Eskiden harbi severdim gears of war 1 ‘i ama yıllardır Sony başyapıtlarını deneyim ettikçe bu oyun çıtır çerez bişey kaldı yanlarında. 2 ve 3.oyun daha iyidir. Tabi hala hatırladığım gibilerse. Playstation’a gelince onları da oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 30 Ağustos 2025; 13:56:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Xbox series x te oynayıp bitirmiştim. Tekrar ps5 pro da oynamak keyif verir mi acaba emin olamadım.

PlayStationyoutube
    Available Now: https://www.playstation.com/games/gears-of-war-reloaded/ Gears of War: Reloaded is the iconic original, faithfully remastered and optimized for PlayStation® 5 Pro. Crush the Locust horde with enhanced 4K visuals, PlayStation® Spectral Super Resolution support, up to 120fps multiplayer, lightning-fast load times, improved shadow and reflections quality, and more. Plus, get all post-launch content for the original game, including a bonus campaign act, multiplayer maps, plus characters and cosmetics, at no additional cost. Gears of War: Reloaded supports cross-play across platforms, allowing you and your friends to squad-up, regardless of where you play. Jump from one platform to another and your campaign saves as well. #ps5 #ps5games #ps5proenhanced #gearsofwar
    https://www.youtube.com/watch?si=s0dCZIPUFLu5YLq0&v=0Qp0lRt0C0k&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Split screen oynamak istiyoruz ama olmuyor nasıl yapılıyor bilen acil yazabilir mi?

Ekleme: Ana sayfada sağda profil ekleme satırı var. Oraya geçip, ikinci koldan Ps tuşuna basınca ekliyor. Sonra split screen diyince devam ediyor. Aksi halde devam etmiyor bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 18 Ekim 2025; 22:8:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menevado -- 19 Ocak 2026; 11:46:11 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• menevado kullanıcısına yanıt
    O gunler maalesef 2008-2011de kaldi xbox 360 zamani :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.