PS'ye 4 den fazla Oyun getirmezler lem Alayı geliyor eskileri bile getiriyorlar o derece ve ps5e özel yapıp hemde bence :) |
Gears of War: Reloaded | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)

-
-
-
Xbox konsolunun geldiği hale bak Gamepass dışında artık hiçbir işlevi kalmamış. Halo seriside umarım Ps konsolları için duyurulur. Ps konsolunda Halo 3 efsanesini yeniden oynamak değişik bir zevk olacaktır diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 6 Mayıs 2025; 7:19:19 > -
Hemen de PSN'e koymuşlar, nasıl bir PS sevgisi var bunlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 6 Mayıs 2025; 10:0:6 > -
Gears of War: Reloaded 4K Ekran Görüntüleri
-
Hemen bir Xbox fun club savunmasıyla geliyim.Xbox oyunları PlayStation satış listelerinde 1 numara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu foruma 2005-2010 arasında kan akıtarak yorum yazılabiliyordu oysa, hey gidi.
-
Çok eğlenceli zamanlardan geçiyoruz, özletme kendini başkan
-
Fiziksel kutu tasarımı bu mu olacak acaba ?
-
hee şu savunmaya geçiyorlar birde." kanzi bu oyunlar ps de satıyor ya gamepass'a bize free oyun olarak geri dönüyor" şeklinde. Yani adamlar itiraz edeceklerine devamlı bir bahane arayışı içerisindeler. önce sadece 4 oyun dendi. sonra yeni oyunlar geldi dendi ki ps de 1 numaradan düşmüyor şimdide xbox classic oyunları getiriyorlar bize gamepass free oyun olarak dönüyor lem kafasındalar. Xbox konsolunu bitiriyorlar hala bahane derdindeler şaka gibi.
-
Devir değişti artık tüm platformlar ortak oldu. Sidik yarışının bir anlamı kalmadı. Tek kendine özgü platform Nintendo kaldı, onun haricinde illa ki Microsoft tarafı da Sony tarafı da aynı oyunları tecrübe edebiliyor eninde sonunda.
PSN’de Gears of War’u görünce garipsedim.
Forumlarda yazacak enerjiyi geçtim bazen oyun oynayacak enerjiyi bile bulmak zor oluyor.
-
Halo'da çıkarsa xbox diye bir şey kalmayacak. Sadece MS olacak. Boşuna donanım üretmelerine gerek yok.
-
Xbox yapacağı en mantıklı hamle Steam'i Xbox'a getirmek olur yoksa dediğiniz gibi Xbox ismi ölecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X