|
Merhaba, başlıkta da belirttiğim NZXT'nin çok güzel görünen performansından da şüphe etmediğim sıvı soğutma sistemini markayı satan ne kadar firma varsa baktım, aradım, sordum yok. Arena'yı (markanın sözde TR Distribütörü) aradım gelecek mi, gelir mi diye sordum, mail attım nafile.. En son JumBum adlı sitede geç teslimat ürünü olarak görebildim (Geç teslimat dediysek abartmayalım 40 gün civarı) Bilen, duyan, gören var mıdır ürünü stoklarda görebilecek miyiz? Göremeyeceksek 80'lerde Almanya'dan akrabalara kot pantolon getirtildiği yıllardaki gibi bi Almancı akrabaya getirteceğiz artık... Soğutma sisteminin resmi site linkini, ürün isim-model numarasını ve görselini de şuraya bırakıyorum, şimdiden teşekkürler. NZXT Kraken Elite 360 RGB Liquid Cooler for AIO CPU - 360mm Radiator - F360 RGB Core Fan - 2.72" IPS LCD NZXT Kraken Elite V2 (2024) Model No: RL-KR36E-B2 (Black) NZXT | Kraken Elite 360 RGB | 360mm AIO w/ IPS LCD & RGB https://nzxt.com/product/kraken-360-elite-rgb![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RascH -- 20 Aralık 2024; 22:10:4 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt