Şimdi Ara

Razer'ın şimdiye kadarki en iyi PS5 kontrolcüsü: Raiju V3 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer'ın şimdiye kadarki en iyi PS5 kontrolcüsü: Raiju V3 Pro
    Razer, üst düzey oyun kontrolcülerinin en büyük sorununu (stick drift) çözmeyi vadeden Raiju V3 Pro’yu tanıttı. Yeni kontrolcü, Razer Raiju Ultimate ve Razer Wolverine V2 Pro gibi önceki modellere göre ciddi iyileştirmeler sunuyor.

Ayrıca Bkz.Razer, dünyanın en iyi e-spor oyuncularıyla geliştirdiği mouse'unu tanıttı

Razer Raiju V3 Pro özellikleri ile neler sunuyor?

Razer'ın şimdiye kadarki en iyi PS5 kontrolcüsü: Raiju V3 Pro
    Razer Raiju V3 Pro, TMR kontrol çubukları sunan ilk PS5 kontrolcülerinden biri. Bu çubukların hall efektine benzer şekilde stick drift riskini ortadan kaldırmaya yardımcı olduğu ancak geleneksel analog çubuklara daha yakın bir his sağladığı söyleniyor. Razer ayrıca fare tıklama teknolojisini kullanıyor. Kontrolcünün arka kısmındaki yeniden ayarlanabilir düğmeler, tetik kilitleri ve diğerleri fare tıklamasına benzer şekilde anında ve hızlı tepki veren dokunuşlar sağlıyor. Kontrolcü, mekanik-dokunsal PBT eylem düğmelerini ve sekiz yönlü hareketli D-pad kullanıyor. Bu parçalar, uzun süreli oyundan sonra bile dokularını ve tepkilerini koruyacak şekilde tasarlanmış dayanıklı PBT malzemelerden üretilmiş.

Bağlantı, kontrol cihazı ile PS5 konsolu arasında düşük gecikmeli iletişim sağlayan Razer HyperSpeed ​​kablosuz teknolojisiyle sağlanıyor. Raiju V3 Pro, USB Type-C kablosuyla kablolu bağlantıyı da destekliyor. Dört adede kadar özel profil kaydedebiliyor ve Razer mobil uygulaması veya Razer Synapse 4 programıyla ayarlamalar yapabiliyorsunuz.

Razer Küresel E-spor Direktörü Jeffrey Chau, Raiju V3 Pro'nun profesyonel oyuncularla yakın iş birliği içinde geliştirildiğini belirtiyor. Razer, kontrolü ve hassasiyeti artırmak için, TMR kontrol çubuklarından HyperTrigger'lara kadar her özelliğin e-spor profesyonellerinden gelen geri bildirimlere dayanarak tasarlandığını söylüyor.

Razer Raiju V3 Pro fiyatı ne kadar?

Raiju V3 Pro, 220 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Kontrolcü, 2 metre USB-C kablo içeren kılıfla birlikte geliyor.

Kaynak:https://www.razer.com/console-controllers/razer-raiju-v3-pro-for-ps5

• 3. parti kontrolcüler; titreşim hissiyatı, gyroscope ve tepkisel tetik tuşu tarafında Dualsense'in yapabildiklerini yapabiliyor mu? Yani avantajların yanısıra bir takım dezavantajları da var mı?

• Nintendo gibi görünümü var ama bu PS5 veya 4

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim merak ettiğim bir aparat falan lazim mi bu kolu kullanmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bağlantı, kontrol cihazı ile PS5 konsolu arasında düşük gecikmeli iletişim sağlayan Razer HyperSpeed ​​kablosuz teknolojisiyle sağlanıyor.

Bildiğim kadarıyla bu HyperSpeed teknolojisi için kendi usb dongle'ını kullanması gerekiyor.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Saol bilgi için, her nekadar iyi deselerde dönüştürücü falan işin içine girince bende pek oturmuyor bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 24 Ekim 2025; 16:51:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de asla xboxın düzenine alışamadım. Bana göre ps düzeni daha kullanışlı ve rahat geliyor. Multi fps oyunlarında hızlı aksiyon almak için dpad tuşlarına sol işaret parmağımla basıyorum. Xbox kollarında bu mümkün olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feanogs -- 25 Ekim 2025; 1:15:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.