< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mayatech ileşime geçtim ben attığınız siteden biz bakmıyoruz dediler . Linkedin den sonunda biriyle iletim kurabildim zorla ağzından laf aldım . Planlama takviminde ilk sırada Esenler sonra da Güllübağlar var . Tek bunu öğrebildim. |
|
![]() |
|
Sordum hocam. "İmalatlar belediyelerle bağlı ilerlediği için belediye onayları bekleniyor." diye cevap verdi . Ne yazdıysa aynısını yazdım. |
|
Sağolasın. Muhtemelen hiçbirinin birbirinden haberi yok. Saldım çayıra mevlam kayıra imalat süreci işletiyor adamlar komple. Belediyeye hemen yazalım doğrulayalım. Muhtemelen bekleyen izin yok diyecekler. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 23 Ocak 2026; 17:34:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Dediniz gibi hocam. Belediyeyi aradım fen işleri müdürlüğü bakıyor bu işlere. Öyle bekleyen bir işlem yok dedi. Kazı için ruhsat işlemleri içinde bekleyen bir durum yok dedi . Zaten biz direk onaylıyoruz dedi. |
|
Belediye sorun çıkarmıyor evet. Kazı yasağı martta bitiyor fakat tolerans verilebiliyor diye biliyorum. Yine taşeronun sallaması gibi bu durum. Belediyeye şikayet vs gelirse kaale almayın diye özellikle yazdım. Bekliyoruz. Bir an önce bitsin şu zulüm. Adamlara bu hizmeti getir her ay senin istediğin parayı vereceğiz diyoruz ısrarla istemiyorlar.... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zamanında ibb bu kuralı koymuş, kış şartları dolayısıyla kazı sonrası çamur vs oluyor kapatma süreci uzuyor gibi söylemlerle kış dönemi yasak. Ama izin alıp kazana bir şey demiyorlar genelde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 26 Ocak 2026; 0:7:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pendik Belediyesi. Mayatech bakmıyormuş bize Orjin ile devam ediyorlar adamlar (sanırım) parayı alıp imalat bile yapmıyor Turknet'in umurunda bile değil. |
|
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|