Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
20
Favori
52.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haziranda başlayıp birkaç tane kutsal bina sahiplerinden dolayı Aralık'ta başlayacak denmiş sonra 2026 ya atılmıştı bu yılda böyle sallamalar olmaz umarım.
    Belediye muhabbetleri ne girerlerse anlamı yine sallama durumlari var bu yılda belirsizlik olucak anlamına gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mayatech ileşime geçtim ben attığınız siteden biz bakmıyoruz dediler . Linkedin den sonunda biriyle iletim kurabildim zorla ağzından laf aldım . Planlama takviminde ilk sırada Esenler sonra da Güllübağlar var . Tek bunu öğrebildim.

Sordum hocam. "İmalatlar belediyelerle bağlı ilerlediği için belediye onayları bekleniyor." diye cevap verdi . Ne yazdıysa aynısını yazdım.

Sağolasın. Muhtemelen hiçbirinin birbirinden haberi yok. Saldım çayıra mevlam kayıra imalat süreci işletiyor adamlar komple.

Belediyeye hemen yazalım doğrulayalım. Muhtemelen bekleyen izin yok diyecekler.

Belediye herzaman onay veriyor.Daha önce sorduk onay bekleniyor dediklerinde bizde onay bekleyen internet servis sağlayıcı alt yapı onayı beklemektedir şuanda herhangi bir başvuru da yoktur deniliyor.
    Yine keyfi bir süreç bekleyeceğiz anlaşılan.
    Başka yerlere gelince imalat kararı alınıp anında imalat baslaniyor 1 senedir yok yan yattı çamura battı yok biri bize pişt dedi diye erteleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 23 Ocak 2026; 17:34:19 >
  • Dediniz gibi hocam. Belediyeyi aradım fen işleri müdürlüğü bakıyor bu işlere. Öyle bekleyen bir işlem yok dedi. Kazı için ruhsat işlemleri içinde bekleyen bir durum yok dedi . Zaten biz direk onaylıyoruz dedi.

Belediye sorun çıkarmıyor evet. Kazı yasağı martta bitiyor fakat tolerans verilebiliyor diye biliyorum. Yine taşeronun sallaması gibi bu durum.

Belediyeye şikayet vs gelirse kaale almayın diye özellikle yazdım. Bekliyoruz. Bir an önce bitsin şu zulüm. Adamlara bu hizmeti getir her ay senin istediğin parayı vereceğiz diyoruz ısrarla istemiyorlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zamanında ibb bu kuralı koymuş, kış şartları dolayısıyla kazı sonrası çamur vs oluyor kapatma süreci uzuyor gibi söylemlerle kış dönemi yasak. Ama izin alıp kazana bir şey demiyorlar genelde.

Bunlardan birinde yaşayan varmı araçla yakınlarından geçtim.Turknet usulü kablolama gördüm Rulo gibi sarılıp binada bırakılmış.
    Geçen yıl yarım kaldığında böyle bı kablolama görmemiştim.
    Hızlı gectigimden resimde alamadım varmı binalarda yaşayan özellikle sebat sokakda soldan ikinci iki katlı binada kablo sonlandırma gördüm sarılıp bırakılmış şekilde siyah ince kablo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 26 Ocak 2026; 0:7:53 >
  • Alıntı

metni:
    Kurumumuz ise yalnızca ilgili kurumlarca kamusal alanda yapılması planlanan kazı çalışmaları için ruhsat düzenlemekte olup, tarafımızda (bizden kaynaklı) bekleyen herhangi bir ruhsat başvurusu bulunmamaktadır.

Pendik Belediyesi.

Mayatech bakmıyormuş bize Orjin ile devam ediyorlar adamlar (sanırım) parayı alıp imalat bile yapmıyor Turknet'in umurunda bile değil.

Orjin ise binaya gelen kablolamadan sonrası için çalışma yapmışlar.
    Tek firma olması süreci uzatıyor.İkili firma ile daha hızlı oluyor demekki.
    Yoksa o arkadaşta bu firmadan bahsetmezdi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.