|
Aynısını yaşadım geçen hafta akbank kendi teklif ettiği halde artırmadı.Enpara 270000 lira birden artırdı.Bu yasal limit neye göre işliyo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Aynısını yaşadım geçen hafta akbank kendi teklif ettiği halde artırmadı.Enpara 270000 lira birden artırdı.Bu yasal limit neye göre işliyo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 6 Haziran 2025; 10:20:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 23 Temmuz 2025; 13:39:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhabalar bana yardımcı olur musunuz kafam çok karışık Kredi kartlarım Vakıfbank 30binden 20 e düşürdüm Denizbank 44.700 den 20 e düşürdüm Garanti 20bin Yapı Kredi 10bin Ürün açılışları Vakıfbank 2 yıl Denizbank 2 yıl Garanti 3 yıl Yapı Kredi yeni açıldı 12.11.2025 Kapatılan ürünler Akbank 07.04.2025 5bin vermişti o zaman kullanmak istemedim 09.11.2025 de başvuru yaptım onaylandı ama 2bine sonra kapattım Küveyt kürt 2 yıl Yapı Kredi esnek hesap 500 verdi sonra limit artırımı yapınca olmadı onuda kapattım Akbank 2bin artı para verdi onuda kapattım Denizbank kurtaran hesap 50bin 19.09.2025 de açıldı borcunu sıfırladım Vakıfbank 25bin ek hesabı kapattım 1 yıllık Puanlarım 1300 seviyesinde Vakıfbanktan kredi denedim 50bin verdi 3 ay vadeli krediyi kapatiyimmi Ama Finansbank bir türlü kredi kartı vermiyor kaç puanla verir veya 30binlik limit boşluğu bıraktım sürekli başvuru yapıyorum ne yapmalıyım akıl verirmisinizz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuusufka -- 15 Kasım 2025; 19:9:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ocak 2026; 23:19:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|