İstanbul / Beykoz Sonunda Fiber Geldi
1 Mobil
-
-
bize ne zaman döşeyecekler
_____________________________ -
Fotoğraftaki kişi çok sinirli bakmış, fotoğrafı çektikten sonra dayak yediniz mi hocam sen ne çekiyorsun diye?
Sanki zorla yapıyorlar bu işi :D
sonradan fark ettim bende o bakışları :))
Harbi adam çok fena bakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dayak yemedi iseniz sorun yok
FTTH mi yapıyorlar çünkü Beykoz santral sahasına bağlı Ortaçeşme, Çamlıbahçe, Tokatköy mahallerinde VDSL vardı. Ki Çamlıbahçe'nin dönüşümü yeni sayılır 2016'da filan yapıldı. Hoş 2018'de Kavacık'da FTTC yapıldı 2019'da FTTH yapmışlardı çokta şaşırmamak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2025'in sonlarına geldiğimiz şu aylarda bir cevap vereyim. Hayır, FTTH dönüşümü olmadı. Maalesef 2016'dan beri Tip7'den vdsl ile devam ediyoruz
Oraların imar, dönüşüm muhabbetlerinden dolayı FTTH en son gelir belki de dönüşüm olana kadar hiç gelmez.
Geldi, Kavacık mahallesinde 1 aydır kullanıyorum. 2 ay önce kutuyu taktılar, 1 ay önce de kurdular. 1000mbit kullanıyorum, ethernet kablosu takılı olduğunda 970mbit DL ve 80 UL alabiliyorum. Pingler 30-50 arasında genel olarak memnunum
Tokatköyün bir çevresinden girdiler yeni toki binalarının oradan İmam hatip bölgesine kadar getirdiler . Su deposu sokak ve sultan aziz caddesinde komple çekim yapıyorlar ama benim bulunduğum ermiş çıkmazına 2026 sonuna kadar girmeyeceklerini planlamada bulunmadığını belirttiler.
Çamlıbahçe için de bir plan olsa keşke.
Aşağıdaki link üzerinden ortaçeşme'de bulunan çayır caddesi üstündeki çoğu evde fiber var olarak gözükmekte. Sistemsel bir hata mı yoksa var mı cidden merak ettim açıkçası.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt