|
kendi arkadaşım telekom saha ekibinden.. kendi müşterisi olmayan diğer iss müşterilerine acayip şeyler yapıyorlar.. telekomun savunulacak bir yanı yok maalesef |
|

1 Mobil
|
kendi arkadaşım telekom saha ekibinden.. kendi müşterisi olmayan diğer iss müşterilerine acayip şeyler yapıyorlar.. telekomun savunulacak bir yanı yok maalesef |
|
Direkt Düğmeciler Caddesi üzerindeyim en başlarında. 2 yan binam İslambey Mahallesi ve her yerinde fiber var. Apartmandan çıktığım anda fiberi hatta Türk Telekom ile 1000 mbps interneti olan binalar karşımda oluyor ama benim sadece 50mbps VDSL'im var. Bir türlü alamadık şu fiberi. |
|
Siz Eyüp stadının oralarda oturuyorsunuz hocam o zaman bende Dugmeciler caddesinin üst kısmında oturuyorum rami dört yolun olduğu yerde ve burada heryerde fiber var muhtemelen yakında dizede gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
maşallah maşallah inş. bizde kavuşuruz |
|
Hocam hiç umut vermiyor. Maaşallah ilk günkü gibi. 2 senedir 1 gbit olduğunu söylediğinizi de şimdi gördüm. Büyük bir üzüntü ve nefret bürüdü içimi. 100mbit de olsa fiber istiyoruz. Çok mu, ben anlamıyorum. Merkezi de bir konumdayım da hani bahane ne onu da anlamıyorum. 2025 Ocak ayında su altyapısı yenilerken kabloları kesip, 1 ay internet de vermediler. Buna rağmen yine VDSL bağlayıp geçtiler. Bıktırdı burası gerçekten. |
|
|