Şimdi Ara

Creative Zen Neeon2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir mp3 player için en önemli özellik ses kalitesi buradan anladığım kadarıyla neeon da bu çok iyi değil. o yüzden benim tavsiyem olympus m:robe mr 100, ses kalitesi ipod nanolardan daha iyi(firmware yükleyince,gerçi yeni alırsanız o firmware yüklü oluyor.)şıklık olarak ise m:robe ipod nanolardan daha şık,siyah arka plan kırmızı ışıklandırma ve dokunmatik tuşlar. eksi sayılır mı bilmem ama radyosu yok. iyi bir kulaklıkla(jbl reference 200 veya sennheiser cx300 gibi) çok iyi ses alabilirsiniz. benim tavsiyem m:robe'lara bir göz atmanız, 2. elleri 150-200 ytl arası sıfırı 300 ytl civarı hafızası 5 gb.
     Creative Zen Neeon2

• quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

Bir mp3 player için en önemli özellik ses kalitesi buradan anladığım kadarıyla neeon da bu çok iyi değil. o yüzden benim tavsiyem olympus m:robe mr 100, ses kalitesi ipod nanolardan daha iyi(firmware yükleyince,gerçi yeni alırsanız o firmware yüklü oluyor.)şıklık olarak ise m:robe ipod nanolardan daha şık,siyah arka plan kırmızı ışıklandırma ve dokunmatik tuşlar. eksi sayılır mı bilmem ama radyosu yok. iyi bir kulaklıkla(jbl reference 200 veya sennheiser cx300 gibi) çok iyi ses alabilirsiniz. benim tavsiyem m:robe'lara bir göz atmanız, 2. elleri 150-200 ytl arası sıfırı 300 ytl civarı hafızası 5 gb.

yapma hocam ipod nanodan daha şık değil. otel sabunu gibi tipi var. dokunmatik ekranıı filan güzel ama
  • Orjinalden alıntı: konitek.com

yapma hocam ipod nanodan daha şık değil. otel sabunu gibi tipi var. dokunmatik ekranıı filan güzel ama

Zevk meselesi bence daha şık gerçi ipod nano'ya sözüm yok çok iyi ama ben alternatif olarak söyledim ona çünkü bu 5 gb 300 lira nano 4 gb'la 450 ytl sıfırı.
  • Bu arada ekşisözlükte m:robe için girilen 2 entry fikir verir sanırım size
    1-komik derecede i-pod taklidi olan mp3 calar. yani sekli, tuslari falan benziyor, ismi benziyor, alete sarkilari yukledigin programin adi bile benziyor, hatta ilginc sekilde yurtdisi fiyatlari bile neredeyse ayni.
    ancak itiraf etmek gerekir, calinti da olsa siyah-kirmizi renk uyumu cok guzel olmus.
    edit - karizmasi aklimi celdi, gittim aldim, son derece memnunum.

2-komik derecede i-pod taklidi olan lakin yanina konuldugu vakit i-pod'u komik duruma du$uren mp3 player.
    (bkz: ipod killer)
  • Bende almayı düşünüyordum uyardığın için sağol
  • eyvallah hocam cok bilgilendirici
    ben de dusunmeye baslamıstım ama cıkardım simdi aklımdan
  • ya iyi de bu konu çok yönlendirici olmuş ben sipariş verdim bile ama diğer başlıkta da uzun süredir kullanıp memnun olanlar var bilemiyorum inş. sorun çıkmaz bugün yarın gelir.
  • bu aleti bende aldım vatan efendiden ama hiç memnun değilim lanet bir alet sakın almayın ne şarj oluyor ne pcye takıp çıkardıktan sonra açılıyor illa reset atıcan lanet olası alete...
    SAKIN ALMAYIN!!! derim. bende size tavsiye arkadaşlar...zaten kabahat bendeki vatandan alıyorum ...Vatanmış!! ; ne vatanı be; adam satan resmen. memnuniyet koca bir 0 SIFIR !
    adamlara; pc ye takıp çıkarınca şarj olmuyor reset atmadanda açılmıyor dedim tam 1 ay beklettiler..hadi onu geçtim birde demezlermi hiç bir soruna rastlanmadı.. YA SABIR!! ben delimiyim çalışan malı arızalı diye vereyim iade edebilme şansım olsa anında edicemde neyse salaklık bizde ki netteki hemen her forumda memnuniyetsizlik dile getirilen marketten alışveriş yapıyoruz....
  • YARDIMMMMMMMMMMMMMMM BENDEDE CREATİVİ NEON2GBLIK MP4 CALAR VAR VE HERSEYİ SAGLAM RADYOSU BILE OLDU :d AMA Bİ TEKKKKK VİDEO OYNATAMIYORUM LUTFEN YARDIM ETIN:d:s OZELLKLERINDE AVİ OYNATIYOR DİYOR AMA AVİDE ATTİM AMV DE MP4 DE AMA HIC BIRINI OYNATMADI
    EKRANINDAN OLAbılrmı 1,5İCN LIK BI EKRANI VAR??? YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • yardımmmmmmmmmmmmmmmm BENIM MP4 DE BU RESIMDEKININ AYNISI VE 2GBLIK MODELII AMA HİÇÇ VİDEO OYNATAMDIM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMM
    KA<FAYI YICEM YOKSAA BUTUN CONVERTER PROGRAMLARI INDIRDIM NEREDEYSE:d HOCAMMM BU URUNDEN OLAN ARKADSLAR YARDIM MM ETSENIZZZZZ BENDE URUUNUN NE CDSI HIC BISEYI YOKKKKK İÇİNDE YUKLU VIDEO FALNDA YOKK YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • HOCAM BENDEDE AYNI URUNDEN VAR ZEN NEOON 2 2GB LIK BI VIDEO OYNATAMIYORUM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HERSSEYİ FULL CALISIYOO MSN DE VERIYIM umt.uby_89@hotmail.com
  • video formatını encode yapman gerek..yani değişmen gerek.ben hiç denemedim ama kullanım kitapçığında sanırsam gözüme çarpmıştı kolay gelsin yda daha basiti; ne formatta çalıştığnı öğren ve basit bir çevirici program ile çevir video formatını...
  • E... World den bir 4 Gb lık neeon2 aldım.Fiyatı fena değildi.89 ytl.Doğrusu araştırmamıştım alırken.Alet temiz ve kullanılmamış görünmesine rağmen eve gelip pc ye taktığımda içerisinde mevcut mp3 lerden daha önce kullanılıp geri verildiğini anladım.Güvenli kaldır seçeneği ile makineden kaldırmama rağmen neeon2 kilitleniyordu.Kaldırıp iade etmek üzere kutusuna koydum.Nette araştırdığımda bununla ilgili pek çok sorun olduğunu gördüm.Tekno fiyatta bir arama yaptım ve ürünün artık fazla bulunumadığını ve kalanların da fiyatının oldukça yüksek olduğunu gördüm.Aynı fiyat aralığında aslında bu kalitede bir üründe yoktu.İade etmekten vazgeçtim kutusundan çıkardım ve sorunu çözmeye karar verdim.İlk yaptığım ürüne radyo özelliğide kazandıran 1.07.03 firmware yüklemek oldu.Sonra pc ye takıp denemeler yapmaya başladım.Neeon 2 pc ye takıldığında ekranda 2 tür ibare beliriyor data transferring ve connected.... ''data transferring'' sırasında aleti sökerseniz kilitlenme yapıyor.Burada dikkat edilmesi gereken ''connected'' ibaresi aktifken pc den çıkartmaya dikkat etmek. Bu şekilde defalarca denedim bir kilitlenme yaşamadım.Sonra uzun tatillerde ben bunu nasıl şarj edeceğim diye düşündüm.Aklıma motorola cep telefonumun şarj aleti geldi.Alet telefonu usb girişinden şarj ediyor.Onu neeon 2'nin usb girişine taktım.Ekranda şarj olduğuna dair işaretler belirdi.Gece şarjda bıraktım.Sabah şarj edilmiş ve kullanılmaya hazır mp3 playerım beni bekliyordu.Yazayım dedim....

• onun sorununu bende çözdüm aleti donanımdan kaldırdıktan sonra kablonun pc'ye takılı olanını değilde alete takılı olanını çıkarın yani aleti kablodan ayırın..emin olun işe yarıyor.eğer kabloyu pcden çekerseniz kitleniyor ve reset atmadan da çalışmıyor...
  • evet alete takılı olan once cıkacak ..

arkadaşlar pc e bağladım aleti cıkardığımda docked yazısı beliriyor connected da kalıp müzik menüsüne gitmiyor rest format yeni firmware virüs taraması hepsini yaptım ama bitürlü müzik menüsüne gelmiyor ne yapmam lazım ?????
  • Benim de Creative zen neeon 2 mp4 'üm var ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum... Aldıktan sonra Radyo olan güncellemesini kurdum ve 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.... Galiba benim şansıma hatasız denk gelmiş :) Bence Usb den şarj edilmesi benim çok hoşuma gitti.. Araba da usb girişli teybiniz varsa çok güzel oluyor müzik dinlerken sarj da oluyor... ayrıca bilgisayarım da kapalıyken de usb lerin elektiriği kesilmiyor Bilg. kapalıyken şarj edebilinir... Sahşen ben hiç sorun yaşamadım...
  • kardes makınanın ılk sarjını ıyı yapmıyolar sonra makınaya bahane buluyolar bence 10 numara makına sız kulşlanmayı bılmıyosunz
  • beyler ben video yüklicem de hangi formatta yüklicem onu bilemiyorum. onu da yazarsanız baya bi sevinicem.
  • Allah rızası için biri banada yardım etsin 3-4 Yıllık Zen Neeon 2 kullanıyorum bi türlü video oynatamadım. Systeam>İnformation'dan bakınca video count : 1 yazıyor yani 1 tane video oldugunu gösteriyor ama Menü'den video klasörünü tıkladıgımda klasörün boş oldugunu söylüyor allah rızası için bilen birisi yardım etsin bi türlü video izleyemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.