Bildirim
2 silindir arabaya lpg takilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merak ettim. Hangi marka bu 2 silindirli olan araç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Lancia ypsilon ve fiat panda 0.9 turbo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
Twin air motor.
Aynen ama kimseden cvp gelmemis. Ben 1-2 yere sordum ama araci gormemiz gerekiyor dediler. Kesin takan olmamistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
Direkt enjeksiyonlu degilse işini iyi yapan bir yerde bence uygulama yapilabilir. Fakat ülkemizde pek bilinen bir motor olmadigi icin riskler buyuk olacaktir. Bu riski almak ne kadar mantikli bilmiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: tafo0911
Direkt enjeksiyonlu degilse işini iyi yapan bir yerde bence uygulama yapilabilir. Fakat ülkemizde pek bilinen bir motor olmadigi icin riskler buyuk olacaktir. Bu riski almak ne kadar mantikli bilmiyorum..
sadece sağlam ustalar takabilir,her serviste olacak iş değil._____________________________ -
Bir kaç yeri aradım bazıları takılmaz,bazıları ise arabayı görmemiz lazım diyor. Galiba takılırsa trde ilk olur.
_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
LPG ECU'su 2silindiri desteklemesi gerekiyor önemli olan bu :) Yalnız sesi motor gibi çıkmazmı bu arabanın? _____________________________ Tango dansı candır! -
Konuyu hortlatayım. ben de taktıracam. Taktıran varmı marka paylaşabilirmi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler