Şimdi Ara

Bu nedir? Biri bana açıklasın. Aral Game, hayatta adam olmazsınız! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satışlar düşük olduğu için oyunların pahalı olması kadar saçma bie mazaret olamaz. Az çok ticaretten anlayan bilir ki, fiyatlar yüksek ise satışların iyidir. Satamadığın ürünü indirime sokarsın olur biter.

Ama Aral kendi sonunu getiriyor. Artık birçok oyuncu kutulu oyun takıntısından sıyrılmış durumda. Hatta, yeni nesil için önyükleme yapıp oyunun açıldığı an başlayabilmek daha önemli. Fiziki kopya satışı giderek azalacak ve Aral'da batacak. Görünen köy kılavuz istemez. Fiyatları alınabilir seviyelere SS çekecekler ama o gün geldiğinden kimse fiziki kopyaları tercih etmiyor olacak.
    PS5 - PS4: mertvontrier
  • 9 yıl sonra hort yapıyorum ama şuan oyun fiyatları çok mu iyi? veya oyunu da geçtim bu ülkede sanki hiçbir ticarette sanki bu yapılmıyormuş gibi. Yurt dışında 1000 dolarlık ürünün Türkiye de 3000 dolar olmasını kim açıklayabilir? Veya kendi ülkenizde üretilen bir çikolata 54 lira iken yurt dışında aynı çikolata nasıl 30-40 cent fiyata satılıyor. Türkiyenin kendi ürünü kendisinde pahalı yurt dışında ucuz. Asic cihazlar, sunucu ürünleri, bilgisayar parçaları, teknik ürünler, teknolojik tüm ürünler, giyim ayakkabı vs. Her şeyde aynı terane var. Türkiyenin ben hiçbir zaman düzeleceğini zannetmiyorum. Hacı hoca takımının olduğu yerde her zaman pis ticaret vardır. Bunu ben çok gördüm.

Aral hala var mı bilmiyorum. Türkiye'nin zihniyetini temsil eden firmalardan biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Ocak 2026; 2:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • Efe_CD E kullanıcısına yanıt

Zam kapıda yine zam gelir.

say hello to my little friend
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    2016’da asgari ücret 1600 lira, Aral’da oyun 250 lira. Neden arıyorsunuz anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

asgari ücretle konunun ne alakası var. 2016 yılında 1 usd 3,52 TL. 250 TL 71 USD yapar. günümüzde kutulu oyunlar 4.000 TL 92 USD yapar.

say hello to my little friend
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Satın alma gücü diye bir şey duydunuz mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.