|
|

|
|
![]() PS5 - PS4: mertvontrier
|
|
9 yıl sonra hort yapıyorum ama şuan oyun fiyatları çok mu iyi? veya oyunu da geçtim bu ülkede sanki hiçbir ticarette sanki bu yapılmıyormuş gibi. Yurt dışında 1000 dolarlık ürünün Türkiye de 3000 dolar olmasını kim açıklayabilir? Veya kendi ülkenizde üretilen bir çikolata 54 lira iken yurt dışında aynı çikolata nasıl 30-40 cent fiyata satılıyor. Türkiyenin kendi ürünü kendisinde pahalı yurt dışında ucuz. Asic cihazlar, sunucu ürünleri, bilgisayar parçaları, teknik ürünler, teknolojik tüm ürünler, giyim ayakkabı vs. Her şeyde aynı terane var. Türkiyenin ben hiçbir zaman düzeleceğini zannetmiyorum. Hacı hoca takımının olduğu yerde her zaman pis ticaret vardır. Bunu ben çok gördüm. |
|
Aral İthalat deyince aklıma, PC oyun kutularına yapıştırdıkları, üstünde Aral yazan ve sökülemeyen etiketler geliyor Aral hala var mı bilmiyorum. Türkiye'nin zihniyetini temsil eden firmalardan biriydi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Ocak 2026; 2:26:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|