Şimdi Ara

Alfa Romeo Stelvio: İtalyan üretici ilk SUV modelini tanıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mithrilumut

quote:

Ülkemize 1.6 dizeli gelecek mi

1.2'de olur malum ülkemizde 1.0 motor dahi var

3008in 1.2 motorlusu var buna da olur neden olmasın

Renault, peugeot dan bahsedilmiyor. Bahsi geçen araç Premium AlfaRomeo dolayısıyla gerçek premium aracın 1.4 1,6 gelmesini beklememek gerek.

Alfa premium mu Bence tartışılır ama Teknik anlamda 1.2 motoru o araca koyabilirsiniz. Q3e A5e bile 1.4 motor koyuluyor.

İç mekanda karbon, ahşap,detaylar, alüminyum şasi, karbon seramik frenler, an itibari ile en hızlı suv araç olmaya aday, göreceli olsada birçok kişinin içini kıpırdatan özgün ve müthiş tasarım,Ferrari imzalı motor, zf üretimi (tahminen) kaliteli sanziman, yol tutusda zirveye oynayan araçlar arasında; Bunlar akıma gelen detaylardan sadece bir kaçı. Aracın premium olması için 1.0 motorlu gitmeyen, keyifsiz tatsız tuzsuz mu olması gerekiyor?

Bence premium araca binen adam keyifi için binmeli, farklı olmali. Fiyatı ucuz , vergisi düşük (türkiye için)bastınmı apışıp kalan ruhsuz ve keyifsiz olduktan sonra ne anladım ben o premium işinden.
    Kimi alman markaları çok satmak her kişiye her bütçeye uygun olması açısından marka imajına zarar verdiği kanısındayım. Kaldı ki audi 1.0 motor ile satıyor diye alfada 1.4 motor koyacak diye bir kaide yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 19 Kasım 2016; 16:19:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

• quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Giulietta(ilk aracım) sahibi biri olarak , stelvio 200 bin tl den türkiyeye gelirse 2. aracım kesinlikle odur. :) Tabi çok daha üstü fiyatta da gelebilir . Alfa almak isteyen arkadaşlar kötü yorumlara aldanıp almamazlık yapmayın .. Gerçi alfa isteyen biri kesin alır .. Aldıktan sonrada başka bir markayı gözü görmez .. Bu durumu da yaşamayan anlayamaz :D nasıl bu hale geldim anlayamadım ..

Gemi köpürtüsünun verdigi heyecani mutlulugu anlayamazsiniz diyen cocuk aklima geldi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: shockwave23

quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Giulietta(ilk aracım) sahibi biri olarak , stelvio 200 bin tl den türkiyeye gelirse 2. aracım kesinlikle odur. :) Tabi çok daha üstü fiyatta da gelebilir . Alfa almak isteyen arkadaşlar kötü yorumlara aldanıp almamazlık yapmayın .. Gerçi alfa isteyen biri kesin alır .. Aldıktan sonrada başka bir markayı gözü görmez .. Bu durumu da yaşamayan anlayamaz :D nasıl bu hale geldim anlayamadım ..

Gemi köpürtüsünun verdigi heyecani mutlulugu anlayamazsiniz diyen cocuk aklima geldi..

hahahah ciddi söylüyorum ama .. gerçekten bir bağımlılık söz konusu .. şuan ki aracım 1.4 170 hp akıyo resmen ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Renault, peugeot dan bahsedilmiyor. Bahsi geçen araç Premium AlfaRomeo dolayısıyla gerçek premium aracın 1.4 1,6 gelmesini beklememek gerek.

Alfa premium mu Bence tartışılır ama Teknik anlamda 1.2 motoru o araca koyabilirsiniz. Q3e A5e bile 1.4 motor koyuluyor.

İç mekanda karbon, ahşap,detaylar, alüminyum şasi, karbon seramik frenler, an itibari ile en hızlı suv araç olmaya aday, göreceli olsada birçok kişinin içini kıpırdatan özgün ve müthiş tasarım,Ferrari imzalı motor, zf üretimi (tahminen) kaliteli sanziman, yol tutusda zirveye oynayan araçlar arasında; Bunlar akıma gelen detaylardan sadece bir kaçı. Aracın premium olması için 1.0 motorlu gitmeyen, keyifsiz tatsız tuzsuz mu olması gerekiyor?

Bence premium araca binen adam keyifi için binmeli, farklı olmali. Fiyatı ucuz , vergisi düşük (türkiye için)bastınmı apışıp kalan ruhsuz ve keyifsiz olduktan sonra ne anladım ben o premium işinden.
    Kimi alman markaları çok satmak her kişiye her bütçeye uygun olması açısından marka imajına zarar verdiği kanısındayım. Kaldı ki audi 1.0 motor ile satıyor diye alfada 1.4 motor koyacak diye bir kaide yok.

Türkiyede zaten büyük motorlu güçlü lüx spor araç alsan ne fayda ?

Birkere yol yok her yer trafik şehirde sende 80 ile gideceksin bende.

Uzun yolda bile istikrarlı sürat yaparak gidilecek yol yok.

İnce yanak geniş jant lastik taktırsan bile bu türkiye yollarında perişan olur.

Ha ne olur sıkışık durumlarda gaza yapıştırırsın aracın sıyrılma atılma kabiliyeti olur yani araç ciğerli olur.

Büyük motorun özellikle 6-8-10 silindirli 3.0+ 4.0+ araçların keyif verici bir motor sesi oluyor başka bir esprisi yok.

Türkiye gibi bir ülkede düşük hacim motorlu premium aracı destekliyorum ki zaten desteklemek zorundayız.

Premium araç bana göre herşeyden önce öyle böyle gidebilen ve mühendisliği, işçliği, malzemesi, tasarımı, güvenliği, donanımı, dayanıklılığı üstün olan araçtır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiyede zaten büyük motorlu güçlü lüx spor araç alsan ne fayda ?

Birkere yol yok her yer trafik şehirde sende 80 ile gideceksin bende.

Uzun yolda bile istikrarlı sürat yaparak gidilecek yol yok.

İnce yanak geniş jant lastik taktırsan bile bu türkiye yollarında perişan olur.

Ha ne olur sıkışık durumlarda gaza yapıştırırsın aracın sıyrılma atılma kabiliyeti olur yani araç ciğerli olur.

Büyük motorun özellikle 6-8-10 silindirli 3.0+ 4.0+ araçların keyif verici bir motor sesi oluyor başka bir esprisi yok.

Türkiye gibi bir ülkede düşük hacim motorlu premium aracı destekliyorum ki zaten desteklemek zorundayız.

Premium araç bana göre herşeyden önce öyle böyle gidebilen ve mühendisliği, işçliği, malzemesi, tasarımı, güvenliği, donanımı, dayanıklılığı üstün olan araçtır.

Siz olaya türkiye için bakıyorsaniz kısmen haklısınız. Çok satmak ayrı elit bir marka olmak ayrı konu.
    Diğer mesajında bahsettigim gibi alfa zaten türkiye'de çok çok satan marka değil. 3 5 fazla satayım diye diğer alman markaları gibi imajını düşürmek istemediği için düşük hacimli motor koymuyor en azından şuanki giriş seviyesi araçları hariç.
    Sizin premium araçlar için öngördüğünüz kalite, güvenlik,donanım, mühendislik,dayanıklılik,tasarım gibi kriterleri alfa fazlasıyla karşılıyor

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

• Alfa güzel arabalar yapıyor o güzelim arabanın önüne plaka takma yeride yapsalarya.. takoz gibi plakayı nereye koyacağız..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChonDanger -- 19 Kasım 2016; 18:21:38 >

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Yanlış yazdım. Forumdaki hatadan dolayı mesajımı düzeltemiyorum. Diğer yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim. Zira Alfa rekor kırarak rakiplerine gereken cevabı verdi.

Stelvio nun rakibinin cayenne oldugunu dusunuyorsaniz, bu bolume fazla mesaj atmaniz taraftari degilim. Iyi forumlar

• Neyseki otomobil dünyasından haberdarız. Maalesef sizin beğenmediğiniz markalar dünyada önemli bir konuma sahip. Sizin adınıza üzülüyorum çünkü dünyanın kabul ettiği şeyleri sırf farklı olmak adına reddediyorsunuz. Olur da imkanınız olursa siz lütfen Alfa almayınız. İyi forumlar size de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • Maserati peynir ekmek gibi satılmaya başlamış ülkemizde, buda dizel motorlar gelirse alan olabilir.

• Aracı cok begendim. 2017 de aracımı değiştirme planım var. Alfaya her zaman sempatim olmustur ama turkiye piyasasında bu motorların sansı yok. Devletimiz sağolsun 2.0 ve üzeri araç demek soygun demek. Arabayı alabilmek marifet değil vergisini ödeyebilmek marifet. Almanlar bunu görüp akıllı davranıyor ve 1.0 motor bile getiriyor. Biz bu ülkede aracların sadece maketine binebiliyoruz. 1.4 motor audi a4e binmek demek arabanın sadece maketine binmek dışarıdan sorana a4e biniyorum demektir. En az 2.5 motor olmalı ki o zevki alasın ama bu vergilerle hayal..
    Umarım 1.6 motorları gelir türkiyeye..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.