< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 8 Ocak 2026; 19:36:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Çıksın artık kurtulalım bu nedir. İlk trailer'dan beri içim dışım GTA VI oldu. Beklentileri de karşılamayacak zaten insanlar uçmuş durumda. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Ocak 2026; 11:32:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
gta 5 in çok altında kalacağı zaten aşikar çıkarın gitsin |
|
bize bilmediğimiz birşey söyle geoff @thegameawards GTA arrives this November < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 16 Ocak 2026; 0:56:52 > |
|
|
Selamlar herkese, PS5 Pro ve yeni teknolojilerin (PSSR2, AI Upscaling) heyecanını yaşarken, konuyu doğrudan kaynağına, PlayStation Baş Mimarı Mark Cerny ve Rockstar Games yönetimindeki karar vericilere taşıyan profesyonel bir adım attım. 18 yıldır bu sektörün mutfağında olan bir işletmeci ve bir MBA mezunu olarak; en son donanım teknolojilerinin ve milyar dolarlık sanatsal emeklerin, Türkiye pazarındaki 'yerelleştirme' (Türkçe dil desteği) eksikliği nedeniyle nasıl 'atıl' kaldığını anlatan teknik bir 'Field Report' (Saha Raporu) hazırladım. Bu raporu bizzat yetkililere ileterek; dil bariyeri yüzünden Türk oyuncusunun o muazzam hikaye anlatımlarını nasıl 'skip' ettiğini ve bu durumun hem donanım mühendisliğini hem de sanatsal emeği nasıl gölgelediğini verilerle sundum. Henüz resmi bir yanıt almasam da süreci kurumsal kanallar üzerinden takip ediyorum. Bu girişimin global masada daha güçlü bir yankı bulması için hazırladığım analize destek olmanız çok kritik: 🔗 Saha Raporu ve Analizin Detayları: Teknik vizyonun yerel destekle birleştiği bir pazar dileğiyle. Herkese iyi forumlar." #ai #ps5pro #pssr #gta6 #gtavi #rockstargames #sonyplaystation #techleadership #oled #gamingindustry #innovation #userexperience #businessstrategy | Arda Başaran https://www.linkedin.com/posts/ardabasaran_ai-ps5pro-pssr-activity-7419031170006532096-sZDO |
|
Daha fragman yada ön sipariş açmamaya devam etsinler sorun değil. ilk fragmanı sızdıranlar gibi yine bir çok bilgi sızar video sızar durur uzattıkca bu işi daha kötü hal alıyor. Hak ediyorlar Ps3 den beri oyuncuları sömürdükleri yetmiyor ama bir fragman ufak bilgi resmi bilgi bir kelime etmiyorlar.Son fragman çıkalı 8 ay olmuş yazık bunca bekleyen insana. Ha bide beklentiler o kadar büyüyorki ilk hatalarında oyunun bir sıkıntısında büyük linç yiyecekler. |
|
|
Büyük ihitmalle çıkmaz. Ps6 çıkınca ona yeni güçlü versiyon GTA 6 adı altında bir oyun çıkar iki ışıklandırma ve 60 fps hop oradanda parayı vururlar. Klasik yıllardır aynı strateji |
|
30 FPS eziyetine katlanamam, satın almam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet. Bir de, 60 FPS'de full şehir detayı için, PS6 gerekecektir. Zira PS5 Pro, CPU'dan dolayı, full detay ve full trafiği 60 FPS'de veremez. Bu arada, oyun sektörünün gidişatını düşününce, GTA 6'nın paralı bir PS6 Pro sürümünün çıkması şaşırtmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |