Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | YENİ FRAGMAN! (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.017
Cevap
86
Favori
100.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben zaten kasımda da çıkacağına inanmamıştım. Minimum 3 ay daha ertelerler bug temizliği bahanesiyle. Böylece ram krizinden de minimum şekilde etkilenmiş olacaklar. Ayrıca şu anki mevcut neslin son demlerinde çıkacak iki yıl sonra da PlayStation 6’ya çıkartırlar güzel satış rakamları yakalarlar GTA 5 yaptıkları gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Rockstar oyun hakkında bilgi sızdırdığı için bir kişiyi işten çıkardı. Dolayısıyla bu sızıntılar bir nevi kesin diyebiliriz 😄

GTA 6'ya dair yeni bilgilerin sızdırıldığı iddia ediliyor:
    - 700'den fazla girilebilir mağaza
    - İşlevsel asansörlere sahip alışveriş merkezleri ve gökdelenler
    - 5 hikaye bölümü
    - 6 yıldızlı aranma seviyesi
    - Kilo alma/verme mekaniği
    - Jason ve Lucia için ilişki sistemi/çubuğu
    - Pembe yol noktalarına sahip dikdörtgen mini harita
    - Karakter değiştirme özelliği, Jason ve Lucia'nın tanışmasını ve birlikte aktiviteler/görevler yaparken anında aralarında geçiş yapmasını sağlayan yeni bir seçenek sunuyor
    - Sınırlı silah taşıma kapasitesine sahip ancak araç bagajı silah depolamak için kullanılabilir
    - Kan ve parçalanma RDR2'den geri dönüyor
    - Jason'ın zamanı yavaşlatma ve zayıf noktaları görme yeteneği var, Lucia'nın da benzer bir yeteneği var ama Jason'dan daha zayıf
    - 2. fragmanda sadece 1-3. bölümden sahneler gösteriliyor, 4-5. bölümler henüz tamamlanmamış durumda.
    - Sualtında hazineler ve sırlar var
    - Etkileşim sistemi selamlama/kötüleştirme özelliklerini içerir ve NPC'ler silah taşıdığınızı gördüklerinde tepki verir
    - Sürüş "şimdiye kadarki en iyi sürüş" olarak tanımlandı
    - Zıpkınla köpekbalığını vurduğunuz bir görev var
    - Lucia'nın bir vücut geliştirmeci çetesine sızdığı bir görev var
    - Polislerin birbirlerine ihanet ettiği bir görev var
    - 5. bölümün büyük bir kısmı kesildi ve yeniden işleniyor
    - Jason'ın Brian için çalışan ve "ucube" olarak tanımlanan Donnie adında bir arkadaşı var
    - Lucia'nın hikayenin başında görünen ama hikayede önemli bir rolü yokmuş gibi görünen bir çocuğu var
    - Vice City, oyundaki en büyük şehirdir
    - Lucia'nın ayak bileği monitörü oyun deneyimini etkilemiyor ve oyunun başlarında bundan kurtuluyor
    - Oyunda erkek ve kadın striptizciler yer alıyor

Sızıntı, Nisan 2025'te Jason ve Lucia'nın tam isimlerinin 2. fragmandan önce sızdırılmasıyla başladı.

Sızıntıyı yapan kişi daha sonra Haziran 2025'te kendisine verilen bilgilerin geri kalanını paylaştı.
    (Üstteki sızıntılar)
    Yapılan açıklamada, Birleşik Krallık'ta çalışan bir kişinin Nisan 2025'te gizli bilgileri üçüncü bir kişiye ifşa ettiği ve bu kişinin de bilgileri sosyal medyada yayınladığı gerekçesiyle işten çıkarıldığı belirtildi.

Kaynak:
    ign
    Union Asks Judge to Grant Fired GTA 6 Devs Interim Relief at Preliminary Tribunal Hearing, Rockstar Denies Claims - IGN
    https://www.ign.com/articles/union-asks-judge-to-grant-fired-gta-6-devs-interim-relief-at-preliminary-tribunal-hearing-rockstar-denies-claims

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 8 Ocak 2026; 19:36:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | YENİ FRAGMAN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Ocak 2026; 11:32:53 >
  • gta 5 in çok altında kalacağı zaten aşikar çıkarın gitsin

@thegameawards

​​GTA arrives this November

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 16 Ocak 2026; 0:56:52 >
  • Rockstar malum sızıntı yaptığı gerekçesiyle bir kişiyi işten çıkarmıştı. Geçen sefer ilk bölüm sızıntılarını paylaşmıştım. Şimdi ikinci kısım sızıntıları da paylaşacağım. Ancak benim de ilk kez gördüğüm şeyler var özellik hikayenin giriş (prologue) kısmıyla ilgili. Spoiler başlığı altında paylaşıyorum. Ona göre okuyun 🙂

(SPOILER İÇERİR) -

Jason ve Lucia'nın ayrı ayrı tanıtım görevleri olacak.

- Jason'ın tanıtımı: İniş yapmak üzere olan ve içinde Rus bir uyuşturucu satıcısı bulunan bir uçağı takip ediyor.

- Jason bu adamla tanışır ve uyuşturucu çalmak için bir plan yapmaya başlar.

- Bu görevde polis tarafından kovalanırlar ve uyuşturucu okyanusa düşer.

- Bundan sonra, onu geri almak için dalış yapmaları gereken bir görev daha var.

- Lucia'nın tanıtımı: Bir şarküteride terk ettiği bebeğini bir banka soygununa götürmeden önce terk eder ve bu eylem nedeniyle tutuklanır. Bebeğin erkek mi kız mı olduğu bilinmiyor.

- Oyunda çocuk olmayacak, bu sadece geçmişe dair bir geri dönüş sahnesi olarak bir ara sahnede yer alacak. Birkaç yıl sonra Lucia şartlı tahliye ile serbest bırakılır, hapishanede onunla birlikte soygun planlayan Jason tarafından alınır ve bir süre sonra birbirlerine aşık olurlar.

- Görevlerin planlamasının büyük bir kısmı "Vault" adlı bir gece kulübünde gerçekleşiyor.

Biraz araştırma yaptıktan sonra, aynı sızıntıyı yapan kişinin paylaştığı daha fazla bilgiye ulaştık:

- Miami ve çevresinin yanı sıra oyunda üç ada daha bulunacak; bunlardan biri Bahamalar'dan büyük ölçüde esinlenerek tasarlandı.

- Evlerin ve binaların çoğuna artık girilebiliyor, yaklaşık %60'ına (en az 2.000 girilebilir bina). - Bunların çoğu, varlık kümeleri ve IPL'ler açısından birkaç varyasyonla birlikte, belirli bir düzeyde oldukça genel niteliktedir.

- Evlerine izinsiz girdiğinizde NPC'ler polisi arayacak ve sizi tutuklamaya çalışacaklar.

- Oyunda otel ve motel kiralayabileceksiniz.

- Leonida Gölü çevresinde bir bisiklet yolu var.

- Miami sakinleri şehrin gerçekçiliğine şaşıracaklar; gece kulüpleri bile gerçek hayattakine çok benziyor.

- Oyunda elektrikli testere kullanamayacağınız bir silah olmayacak.

- Rockstar, çevrenizdeki yerleri arama, tehditleri ve değerli eşyaları tespit etme mekaniklerine son derece detaylı bir şekilde odaklanıyor.

Kaynak:

Son olarak bunların yüzde 99 kesin olduğu düşünülüyor. Sebep de Rockstar oyunla ilgili bilgileri sızdırdığı için işten çıkardığına göre demek ki sızıntılar gerçekmiş diye düşünülmesi.

• Selamlar herkese,

PS5 Pro ve yeni teknolojilerin (PSSR2, AI Upscaling) heyecanını yaşarken, konuyu doğrudan kaynağına, PlayStation Baş Mimarı Mark Cerny ve Rockstar Games yönetimindeki karar vericilere taşıyan profesyonel bir adım attım.

18 yıldır bu sektörün mutfağında olan bir işletmeci ve bir MBA mezunu olarak; en son donanım teknolojilerinin ve milyar dolarlık sanatsal emeklerin, Türkiye pazarındaki 'yerelleştirme' (Türkçe dil desteği) eksikliği nedeniyle nasıl 'atıl' kaldığını anlatan teknik bir 'Field Report' (Saha Raporu) hazırladım.

Bu raporu bizzat yetkililere ileterek; dil bariyeri yüzünden Türk oyuncusunun o muazzam hikaye anlatımlarını nasıl 'skip' ettiğini ve bu durumun hem donanım mühendisliğini hem de sanatsal emeği nasıl gölgelediğini verilerle sundum. Henüz resmi bir yanıt almasam da süreci kurumsal kanallar üzerinden takip ediyorum.

Bu girişimin global masada daha güçlü bir yankı bulması için hazırladığım analize destek olmanız çok kritik:

🔗 Saha Raporu ve Analizin Detayları:

Teknik vizyonun yerel destekle birleştiği bir pazar dileğiyle. Herkese iyi forumlar."

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | YENİ FRAGMAN!
    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | YENİ FRAGMAN!www.linkedin.com
    #ai #ps5pro #pssr #gta6 #gtavi #rockstargames #sonyplaystation #techleadership #oled #gamingindustry #innovation #userexperience #businessstrategy | Arda Başaran
    https://www.linkedin.com/posts/ardabasaran_ai-ps5pro-pssr-activity-7419031170006532096-sZDO

• Beyler çıkış tarihinde bir değişiklik var mı, oyun ne zaman çıkıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav sinirlenmim diyorum da koca ps5 nesli bitecek herifler bi tane oyun yapmadılar arkadaş gta 5 ps3-4-5 ekmeğini hala yiyorlar rdr 2 desen ps4 oyunu bari remake remastered yapın dedik gta 4 olur rdr 2 olur onu da yapmadılar şimdi bütün sosyal medya sızıntı kaynıyor alabildiğine spoiler. Beter olsun Rockstar hakediyorlar

• Daha fragman yada ön sipariş açmamaya devam etsinler sorun değil. ilk fragmanı sızdıranlar gibi yine bir çok bilgi sızar video sızar durur uzattıkca bu işi daha kötü hal alıyor. Hak ediyorlar Ps3 den beri oyuncuları sömürdükleri yetmiyor ama bir fragman ufak bilgi resmi bilgi bir kelime etmiyorlar.Son fragman çıkalı 8 ay olmuş yazık bunca bekleyen insana. Ha bide beklentiler o kadar büyüyorki ilk hatalarında oyunun bir sıkıntısında büyük linç yiyecekler.

PSN:yuzi_TR / XboxLive:yuziTR
  • Oyun eğer ps5 proya 60 FPS çıkmasın o zaman gitsinler intihar etsinler

Kesinlikle 60 FPS aşağısını kabul etmem satın almam

Büyük ihitmalle çıkmaz. Ps6 çıkınca ona yeni güçlü versiyon GTA 6 adı altında bir oyun çıkar iki ışıklandırma ve 60 fps hop oradanda parayı vururlar. Klasik yıllardır aynı strateji

PSN:yuzi_TR / XboxLive:yuziTR
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

30 FPS eziyetine katlanamam, satın almam.

Evet. Bir de, 60 FPS'de full şehir detayı için, PS6 gerekecektir. Zira PS5 Pro, CPU'dan dolayı, full detay ve full trafiği 60 FPS'de veremez.

Bu arada, oyun sektörünün gidişatını düşününce, GTA 6'nın paralı bir PS6 Pro sürümünün çıkması şaşırtmazGRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | YENİ FRAGMAN!  Tabi PS7 ve belki PS8 sürümleri de çıkacaktırGRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | YENİ FRAGMAN! 

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • Güvenilir bir kaynak, GTA 6'nın yalnızca dijital olarak piyasaya sürüleceğini ve hikaye spoiler'larını ve erken oyun görüntülerinin sızmasını önlemek için fiziksel kopyaların muhtemelen 2027 yılının başlarına kadar satışa sunulmayacağını iddia ediyor.

Kaynak ayrıca, daha fazla bilginin Şubat ortasında açıklanacağını da ekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.