Şimdi Ara

KO Sonrası gelen boşluğun doldurulamaması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

34 yaşında mühendisim. 2004 yılında knight online ile tanıştım ve ergenliğim bu oyunla geçti. Çok güzel zamanlar geçirdim. Üniversiteye geçince oyunu komple bıraktım. Sonrasında başka online oyunlarda bu tadı aradım, aradım ama bulamadım. Hala youtube ta gezinirken 4 5 dk ko videoları izler özlem gideririm. Eski zamanları özlerim. Aslında özlenenin oyun olmadığını anladım. Özlem duyduğum şeyin o anki mutluluk, huzur ve kafanın rahatlığı olduğunu anladım. O pis internet kafe kokusu bile özlenebiliyormuş. Şuan 150k lık bir sistemim var en iyi oyunları oynayabiliyorum ama sıkılıyorum. Olmuyor o eski arkadaşlıkları bulamıyorum. Parti kurduğumuzdaki muhabbetleri bulamıyorum. Herkes bir yere dağılmış. Biri Abd'de biri Avrupa'da biri bilmem nerede. Evlendik, çocuk sahibi olduk ama o kafede beraber oyuna girme heyecanını düşününce hayatımızın bitmiş olduğunu anlıyor insan. O heyecanın bir daha yaşanmayacağını bilmek üzüyor insanı.

Kalın sağlıcakla.

• Aynı durumdan bende müzdaripim, şuan guild wars2 ve diablo 4 te geçerli hesaplarim olmasina rağmen hocam knight online yeri dolmuyor. Yaklaşık 10 yildir uzak duruyorum ama suan eglencesine gorev farm yapmalik baslayabilirim.

Fakat şuan ki kitle beni düşündürüyor 2 gun evvel bir twitch yayininda etkinlik saatlerinin 1 daat degismesini ve sebebinin avrupada saatlerin alinmasindan dolayi olduğunu yaklasik yarim gun boyunca tartistilar ve hala anlayamayan arkadaslar mevcuttu. Bunu görünce başlamamak adina kendimi frenliyorum, malesef kaliteli kitle oyundan uzaklaşmış gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiyi değil çocukluğumuzu özlüyoruz kısmına katılmıyorum. KO 2008de gelen 83lvl patchden sonra kalite olarak düşüşe geçti, orjinal ruhu öldüren içerikler ve düzenlemeler oyunun kimliğini değiştirdi. Saçma sapan göz kanatan efektler, maden, kanat, tatoo, achievement, krowaz gibi sözde yenilikler, ikonik exp slotlarının yerlerinin kasten bozulması ve verdikleri expin düşürülmesi beni iyice soğuttu oyundan. Yeniliğe karşı değilim, örneğin fire drake, moradon resurrection gibi büyük güncellemeler oyunun en başta hedeflenen atmosferine aykırı şeyler değillerdi, eksikleri kapatan gerekli yeniliklerdi. Lakin Forgotten Frontiers güncellemesinden sonra hepimizin hayran olduğu o atmosfer kalmadı. İkonik exp slotlarını bozdular ; Moradondaki skeleton, dts, smilodon, treant slotlarını ya kaldırdılar ya da dağınık şekilde yerleştirdiler ki exp kasılamasın. Aynı şekilde zombi slotlarını bozdular, Emc/luferdeki apostle, deru, harpy slotlarının expini büyük oranda düşürdüler , Eslant'daki falcon - crimson wing, evil ve dark knight slotlarından alınan expi de aynı şekilde azalttılar. 1 günde ts basıp bu slotları lureleyen mage partiler tarih oldu. Bu mekanlar 7/24 dolu olan, herkesin sabahlara kadar sıra beklediği, muhabbetin döndüğü yerlerdi. Level atlamayı kolaylaştıran, solo yapılan chat görevleri vs geldi ve çoğu kişi bunu kâr sandı. Lakin eski metadaki exp sistemi ve slot yapısı oyuncuların birbiriyle kaynaşmasını, daha çok arkadaşlıklar geliştirmesini sağlıyordu ve co-op takım ruhu katıyordu. Oyunun bu yapısı sayesinde biz unutulmaz anılar biriktirdik. Ama oyunu bu dönemde deneyimlemiş arkadaşlar bile Knight'ı Knight yapan şeyin ne olduğunu unutmuş durumda ve bunu sadece eskiye duyulan bir özlemden ibaret birşey sanıyorlar. Aslında bu kaliteye duyulan bir özlem.
    Bu oyun elbette mob kesmekten ibaret değildi ama suanki gibi pkdan da ibaret değildi. 83lvl Forgotten Frontiers ve sonrasında gelen tüm güncellemeler casual oyunculuğu bitiren, herkesi czye çekip premium,cash,item almaya daha da çok zorlayan, arayüzü ve efektleri gittikçe daha berbat hale getiren şeyler oldu. 2009'dan itibaren Mgame'de, oyundaki bu sistemi inşa eden ve hepimizin hayranı olduğu silahları, zırhları, haritaları, skill efektlerini tasarlayan o kurucu ekipten bir kişi kalmadığını düşünüyorum. Sadece eski ve mevcutdaki cz haritasındaki fark bile vizyon farkını ortaya koyuyor.
    1453 - 1534 metasına ait bir server olsaydı aynı heyecanla başlardım, ama oyunun şuanki hali çocukluğuma denk gelseydi bile asla başlamazdım, başlasam da devam etmezdim.
    Bu sebeple 1453ü geri getirmeyi hedefleyen yeni açılmış bir pvpde oynuyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 28 Ekim 2025; 9:49:35 >

• @funder kesinlikle katılıyorum sana. Ben de dediğin konulardan sonra koptum ve can alıcı cümle kaliteyi özlemek oldu. Doğrudur biz kaliteyi, güveni özledik.

haklısınız katılıyorum,

K2network pvp var tafsiye ederim 2006 yılında uskoyu bırakmış biri olarak,

-oyunda botlar var ama oyuncu da var

-83 lvl başlıyoruz, moradonda item kiralama npcsinden itemleri giyip ister farma ister direk cz ye gidiyoruz,

- farmi çok zevkli bence güzel boxlar düşüyor,

- yayıncı kıyağı falan da yok adil bir pvp

• Valla bence de diğer arkadaşlara katlıyorum oyun eskisi gibi max lvl 70 olsa en önemlisi adil olsa ben ve bir çok arkadaşım az çok oynar şuan bana full itemli char verseler yine oynamam zevk almam o kanatlardan saçma itemlerden

ayrıca ko ve ona benzen metin 2 sikroad online gibi mmorg tarzı oyunlar artık çağın gerisinde kaldı sürekli aynı karakterle oynamak yeni nesil için güzel değil şimdi lol gibi moba oyunlar daha iyi hiç para vermene gerek yok 30 dakika oyna çık

Sw adı nedir hocam?

• Komutan Kangal kullanıcısına yanıt

Skygamenetwork 26 Aralık'ta beta olarak tekrar açılacak. Büyük düzeltmeler almış bir sekilde tekrar başlayacak.

https://forum.skygamenetwork.com/index.php

Düzeltilen hatalar, getirilen eksik içerikler burda paylaşılıyor.

• Biz internet kafede oynamadık, öyle bir arkadaş ortamımız yoktu. Ama yine senin aldığın keyfi alıyorduk. Özlediğimiz ve aynı tadı alamadığımız şey tam olarak ne, bir türlü çözemiyorum. Aynı ortamı PVP'de oynuyoruz ama aynı keyfi alamıyoruz.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.