Şimdi Ara

Mesaj yazarken acil yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav siz özel siparişmisiniz.Acil ne demek burası forum ya...

• +1 katılıorum sana
    AMD Athlon XP, (Thoroughbred-B) 1800 MHz (6.75 x 267) 2200+ , MSI KT4AV (MS-6712) (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) , NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) , ST3160023A (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) , Kingston 512 3200 DDR 400 CL 2,5 TWİNMOS 256 3200 DDR 400 CL 2,5 , LG 52*24*52 CD WRİTER , FEEL HURRİCANE 460 W , REALTEK RTL8139 ETHERNET , PHILIPS 107E .
  • yaw bende sen niye böle bi forum açtık onu anlamadım acildir belki halla halla...
  • _____________________________
    Güneşi kaçırdım diye üzülürsen yıldızları asla yakalayamazsın!!
    Karakan®
  • Acil olanlara saygı duyuyorum, acildir, adı üstünde acil, heee eğer acil diyip acil değilse oki
  • bencede çok acil yazmaları gerekmiyor çunku bu forumdaki arkadaşlar saolsun elinden geleni yapıyorlar acil yazsanda yazmasanda yardımcı oliyolar
    hepinize saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ranilin

Bu konunun tartisilma yeri Teknik Servis midir ? Yapmayin etmeyin yahu.. Konu disi diye bir bolum bosuna mi acildi ..

| INTEL Core 2 Duo E6600 | ASUS P5B | 4 GB KINGSTON DDR2 1066 | PALIT 8600GT Sonic 256MB 128Bit | WD 1TB + SEAGATE 320GB | LG 22X DVD-RW | ANTEC Neo Power 480W Power Supply | LG L194WT 19'' WideScreen |
  • _____________________________

We are all just prisoners here, of our own device.
  • Sanki nobetci teknisyen var acilleri bekliyo.Mesajlarda acil yazması hicbisey ifade etmiyor benim icin.

Iriver Clix 2 8GB RedLine
  • +1

mesaj başlıklarına "lütfen yardım edin", "bi bakın", "çok önemli" gibi konu hakkında hiçbişey ifade etmeyen kelimeler yazanlara gıcık oluyorum.
  • KAtılıyorum
    Core 2 Duo 6750 | ASUS P5B | 2 GB DDR 2 | TA210 | ZyXEL P-661HW | sparkle 8800 GTS 320 mb | 19"Samsung 920n | SB AUDIGY 2 ZS | Megaworks THX 550 5.1

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
  • Acil diye yazanlara yada Nolur Lütfen yatarım kalkarım yardım edin diyenlere (evet bizimde böle topic açmışlığımız vardır banada )
  • Acil yazacaksa yazsın ama topic'de sorunu belirtsin yanına yazsın acil diye. Ben Topic'e sadece "Bakın, çok acil, yardım. imdat" gibi sorunun ne olduğundan bahsetmeyen yazılar yazan kişilere yardım etmeme kararı aldım. İsterseniz bencillikle ya da ukalalıkla suçlayabilirsiniz ama kimsenin zamanımı almaya hakkının olmadığını düşünüyorum. Eğer açıklayıcı bir başlık koysa yardım edemeyeceğim, ilgi alanımın dışında bir konu olduğunu görüp girmeyeceğim.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • Katılıyorum.

Orjinalden alıntı: scankurban

Yav siz özel siparişmisiniz.Acil ne demek burası forum ya...

Şimdi bu yazdığın tüm bölümler içinde geçerlimi..?

Geçerliyse saçmalamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webche -- 14 Ekim 2004, 15:05:32 >
    ANKARA/YENİMAHALLE

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.