Şimdi Ara

Mesaj paketi satin alamiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben midi yerine yanlislikla mini yazip 50 sms almistim ... o bitince 1-2 gun sonra bu kez midi yazip defalarca gonderdim ancak yeterli bakiyeniz oldugunda aktiflesecektir diye mesaj geldi ki bakiyem zaten yeterliydi.bayiye gittim adam 20 sinde aktiflesecegini soyledi ve sabirla bekledim ancak bugun ayin 20 si ve bi kipirdama yok ...

ne yapabilirim DH ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ölümü beklemek mi güzel korkuyla... Ağlamak mı güzel acıyla ... Hayal etmek mi güzel umutsuzca ... İzlemek mi güzel insanın insana nefretini çaresizce ...
  • http://img215.imageshack.us/i/sc20120720121123.png/

http://img221.imageshack.us/i/sc20120720121104.png/

alin bunlarda ss'ller

paket ucreti 8 tl'dir ...

Ölümü beklemek mi güzel korkuyla... Ağlamak mı güzel acıyla ... Hayal etmek mi güzel umutsuzca ... İzlemek mi güzel insanın insana nefretini çaresizce ...
  • 20 sinde eski msj paketimin süresi doldu 21 inde başvurdum.22sinde paketim yenilencekmiş!? İletişim anlık bir ihtiyaç değil midir?Bu gün paket almak istiyorsam bu gün lazım demek ki! Sanki bana el altından bişey satıyo bu gün siparişini alıyım yarın teslimat ..Ne Kadar DANDİKSİNİZ avea ve vodafone!

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.