Şimdi Ara

Mesaj Merkezi Numarası Vodafone'nin kiyle değişiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu yeniden başlattığımda mesaj merkezi numaraım : 05429800033 ( Vodafone) oluyor.Hattımı yeni vodafoneden taşıdım.Bu neden kaynaklanıyor bilen varsa yardım ederse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mesaj Merkezi Numarası Vodafone'nin Numarasıyla Değişiyor!

Vodafone'un mesaj merkezi numarası, 05429800033 (+905429800033) olarak güncellendi. Bu değişiklik, Vodafone'un anlaşmalı olduğu tüm operatörler için geçerli olacak.

Yeni mesaj merkezi numarası üzerinden aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:

• Mesaj gönderebilir ve alabilirsiniz.
    • MMS mesajları gönderebilir ve alabilirsiniz.
    • Sesli mesajları dinleyebilirsiniz.
    • Otomatik bilgilendirme mesajlarını alabilirsiniz.

Mevcut mesaj merkeziniz farklı bir numara ise, yeni numarayı manuel olarak güncellemeniz gerekmektedir. Telefonunuzun ayarlar menüsünden "Mesajlar" bölümüne girerek mesaj merkezi numarasını 05429800033 (+905429800033) olarak güncelleyebilirsiniz.

Bu değişikliğin, 1 Mart 2023 tarihinden itibaren geçerli olduğunu lütfen unutmayın. Bu tarihten sonra eski mesaj merkezi numarası üzerinden mesaj gönderme veya alma işlemi gerçekleştiremeyeceksiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

Arkadaşlar telefonu yeniden başlattığımda mesaj merkezi numaraım : 05429800033 ( Vodafone) oluyor.Hattımı yeni vodafoneden taşıdım.Bu neden kaynaklanıyor bilen varsa yardım ederse sevinirim.

Hattınız tasındı mı? Yoksa tasıma onayı için henuz mesaj mı beklemektesiniz? YEni sim kartınızı telefona taktınız mı? Yoksa hala tasınma için mesaj mı beklemektesiniz?
  • yeni sim kart takılı taşıyalı 1 hafta oluyor. Telefona ve Hafıza Kartına Hard format attım hala düzelmedi
  • başka bir telefonda deneyin baklım durum ne olucak sorun devam ederse hat taşıdığınız bayiye bi gösterin sim kart bozuk olabilir daha bugüne kadar hiç msj merkezi numarası girmedim hiç bir operatör ile
  • Sorunu çözdüm Samsung e250 ye taktım simkartı ordan ayarları kayıt edince düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.