Şimdi Ara

Mesaj attı acil cevap lazım yardım edin edebiyat felsefesi iiyi olan:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kızla 3 senedir çıkıyoduk, bu yeni birisini buldu msn'den beni silmiş beni yeni msn'e ekledi, bende buna dedim böyle olmaz benimde grurum filan var.. kal sağlıcakla benden uzak dur yakın olma dedim..
    Buda dedi ben seninle yakın olmak için herşeyi yapıyorum, başka msn açtım ekledim sen uzak dur diyosun ben napim filan dedi..Ben sanki çok mu istiyodum seni silmeyi dedi.
    Konuş lütfen diyor ne diyeyim?

kadının biri bi gün banyodan çıkmış kurulanmaya çalıştığı halde sürekli yaş kalıyomuş neden?
    o gün kadının yaş günüymüş de ondan
  • felsefem iyi değildir ama

o bulduğu yeni birisiyle ne zamandan beri konuşuyor ? hala konuşuyormu konuşuyorsa diyebilirsin kıskanıyorum seni ondan benim eksiklerimi ondamı buldun falan diye
  • Sen ne istediğini bilmiyor musun? Kızı istiyorsan söle gene birlikte olun belli ki kız seni unutmak için başkasını bulmuş ama hala aklı sende.Sende eğer istiyorsan kızı söle , kız o an koşa koşa kollarına gelicek .
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Kıza bunları diyorsun ama kıza onu kırmadan senden nasıl uzaklaşmasını sağlayabilirsin diye konu acıyorsun.

İlginç
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Ya şu çocuğun konularını ciddiye alıpta yardım etmeye çalışmayın
  • Ya kıza ne desem gitme gbiisnden laf söylüyor, konusuncada offf sevglim telefona bakacak herkezi arıcak filan diyo sinirimi bozdu bundan ayrılmak istiyorum

kadının biri bi gün banyodan çıkmış kurulanmaya çalıştığı halde sürekli yaş kalıyomuş neden?
    o gün kadının yaş günüymüş de ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çırılçıplak bir vaziyette webcam aç.

Orijinalden alıntı: Sæm

Çırılçıplak bir vaziyette webcam aç.

Sakat.Ya hoşuna giderse ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.