Şimdi Ara

MESAİ SAATLERİNİ KONTROL EDEN SAAT...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamın fabrikaya yapmak istediğim bir proje var.
    Mesela sabah 8 de zil çalacak mesai başlayacak. daha sonra istediğimiz saat aralıklarını set ederek o sürelerde 10ar saniyelik zil çaldırmak istiyorum. Pic kontrollü düşündüm. LCD ile. Zaman aralıkları set edilebilecek,saati şaşmayacak, pic çıkışından röle ile zilleri kontrol edeceğim.
    Bu projenin yazılım işinde bana yardım edebilecek olan birisi var mı?
    Teşekkürler...

• Yazılımda sana tam bi yardım yapamam ama yapmak istedigin iş yazılımsal ve donanımsal olarak kolay bir proje.Eminim bu işte deneyimli arkadaşlar hemen gerekli kodları 10dk yaar.DS serisi bide saat takvim tüm devresi kullanılırsa saaate şaşamda olmaz.Kolay gelsin...
  • Bu istediğiniz projeyi benim bir arkadaşım yampıştı
    hatta satıyor da fabrikalara
    Ben bunun bir de bilgisayar yazılımı ile çözümünü de hatırlıyorum
    okul için yapılmış olan bi programdı istenirse mp3 çalıyordu
    Yani kısaca daha pratik çözümler var
    Ama siz illa ben yapavağım diyorsanız kolay gelsin
  • kardesim senin bir kendin yapci oldugunu biliyorum ama yine de fikir vermek isterim.tam olarak istedigin isi yapan zaman ayarli profesyonel urunler var. haftalik ayli yillik gunluk olarak istedigin kadar programliyorsun. bazi fabrikalarda ayni amacla kullanilmasini saglamistim. 75-100ytl gibibir rakama bulabilirsin herhalde, aklinin kosesinde bulunsun...
  • ben eger kendim yaparsam bana maliyeti taş çatlasın 20 ytl olur. 100 ytl gibi rakamlar benim gibi biri için aptallık olur. Ancak vaktimin az olması nedeniyle yazılımı kendim yazamıyorum, bu işte pratik arkadaşlar max yarım saatte tüm projeyi hallederler. ben tek tek komutları bulup uyguluyorum, sonuçta oluyor ama çok ugraştırıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.