Şimdi Ara

Mesafe...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özet geçeyim konuyu 16 aylık bi ilişkim var hatta ilk kız arkadaşım diyeyim.Yaşım 23.Kız arkadaşım benim oturdğum yerde üniversite okuyordu son sene sınıfta kaldı evdekilere bitmediğini söyleyemedi korktu çekindi siz ne derseniz artık. Şuan ailesiyle birlikte ve evdekiler okulunun bittiğini sanıyor. ve evdeyken benimle mesajlaşamıyor bile çok nadir mesaj atıyor hiç konuşamıyoruz.Ayda 1 kez sesini duyabilirsem iyi. Ne olacak böyle diyorum en başlarda ne olursa olsun gerekirse rest çekip gelecem diyordu şimdi yanlış bişey yapmak istemiyorum evdekileri ikna edip gelicem orda okucam ve iş bulup çalışcam diyor.Ki siz de bilirsiniz babası imkanı yok izin vermicek vermezde. Belirsizliğin içindeyim anlayacağınız ve 2 aydır mesaj hariç hiç görüşmüyoruz.Sizce böyle ilişki sürdürülebilir mi? Ben en son ona madem beni gerçekten istiyorsun seviyorsun babanla konuşcaksın ailelar arasında söz yapılcak en azından rahat olcaz yanına gittiğimde görüşebilecez yada telefonla konuşabilecez.Ama ben şuan yüzük düşünmüyorum buna hazır değilim dedi. Sizce ne yapmayalıyım sürdürebileceğimi düşünmüyorum açıkcası...Lütfen saçma yorumlar atmayın ve bırak gitsin sana kızmı yok şeklinde sözlerde yazmayın...

Not: Çok yakın sayılmayız ben izmirdeyim o istanbulda...Ve şöyle birşey 2 aydır ayrıyız ve 2 aydır dışarı hiç çıkmıor diyebiliriz.Babası dibinden ayırmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 9 Ekim 2012; 18:33:31 >

• okula devam etmiyor yani ? ailesi diploma falan istemedi mi yani ya da ne bileyim mezuniyetine falan katılmak istememişler mi ? babasının işi gücü yok mu arkadaşım sürekli kızın yanıda olması imkansız kız bir şekilde fırsatını bulup arar yada mesaj atabilir diye düşünüyorum...ve seni sevdigine inanıyorsan asla bırakma ama çabalamıyorsa da sen ölsende sevginden boşver emin ol kaybeden sen olursun..denedim,kaybettim ben.
    11 yıl önce açıldı
    Ev araç menzili uzuyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.