Bildirim
Merve Boluğur Türkiye'de tektir. (SS'LI) (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sağ bacağında romatizma var herhalde, fotoğraflardan açıkça belli oluyor. -
tartışılır bana çekici gelmiyo bu kişi ben daha çok jessica Alba Megan Fox severim xD tabi onlar beni sevmezler -
Bir ucaga bindik indik konu cosmus. Herkesin sevdigi kendine.. Ama iyi hatunlar atmissiniz helal :D -
Var aga -
Cok egoist ama ilah saniyo kendini -
Evet bi davette giymisti -
Simge de çok guzel değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kendisiyle 1e1 sohbet etme sansim olmustu bir etkinlikte bayagi tatli ve minnak bi hatun -
Hocam herhalde yakışıklı birisin boyle konular açtığına gore çünkü benim gibi tipsizler açmaz bu gibi konular
Yakisikli sayilmam kendimi begenirim. Simge'yle bi etkinlikte tanisma firsatim oldu. Planlamis bisey degildi sans diyelim bi 30 35 dk muhabbet etmistik iyi bir muhabbeti var cok kafa kadin -
Kardeşim sana sorum olacak. Şimdi ben aşk diye birşeye inanmiyorum. Su bakımdan. Ya paraya bakarlar ya da tipe. Ben her kızdan tip eleştirisi almsisimdir. Yakışıklı birini begeniyorlar sonra buna aşk diyorlar. Aşk diye birşey yok bence sen ne düşünüyorsun merak ediyorum
meyve bolluğudur Türkiye'de tektir
diye okudum Allah iyiliğini versin :) -
Doğru kardesim cogu tip ya da para sonra uzulunce anliyolar dertlerini. Ama soyle dusun biz hangimiz çirkin bir kiza bakiyoruz? Bakmiyoruz genelde. O yuzden kafaya takmamak lazim salla hayati keyfine bak ozguvenin yuksek olsun
Hahaha hocam sizin kafa gitmis :D
quote:
Orijinalden alıntı: Helen Mirren
Kadın evli su yorumların acizliğine bakın milletin karısına göz dikme kalmıstı onuda yaptınız oldu sonunda sonra dini en iyi biz biliriz
sen burda boyle yorumlar atıyorsan seninde esine dostuna laf atana karısmayacaksın
Senin karın böyle foto atıyorsa herkes konuşurda bakarda söverde
-
genelde var öylee -
quote:
Orijinalden alıntı: Hatsune Miku
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X