Şirinevlerdeyim Yarınki iş görüşmesi icin merter keresteciler sitesi fatih caddesine nasıl gidicem merter metroda indikden sonra nereye gitmem lazım tarif edermisiniz
metrodan inince üstgeçit var, tam karşıya geç un uçtaki yerden in üst geçitin
ve yoldan dümdüz yukarı doğru yürümeye devam et
Ne kadar bahçelievlerli varmış ya fan club açsak tutar. Bu arada Keresteciler Sitesinde ne var iş olarak ?
quote:
Orijinalden alıntı: FRoM24
Ne kadar bahçelievlerli varmış ya fan club açsak tutar. Bu arada Keresteciler Sitesinde ne var iş olarak ?
vala aradıklarında mol mağazacıkdan arıyoruz dediler :D kesin tutar :)
quote:
Orijinalden alıntı: amarok3
Metrobüs'te, Merter durağında mı ineceğim?
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
Orijinalden alıntı: amarok3
Metrobüs'te, Merter durağında mı ineceğim?
arkadaşın yazdığı gibi fatih caddesine gidiceksen zeytinburnu durağında inmelisin,
ulusoy olan tarafa değil öbür tarafa geçip yukarı çıkın, yukarı doğru giden cadde fatih caddesidir
Yani metroda Zeytinburnu durağında inip dediğin gibi yukarı düz gidiyorum. Teşekkürler.
Metrobüsle Zeytinburnu durağına gelin,ordan aktarmalı geçiş var tramvaya,tramvayda Keresteciler durağı var.Orda inersiniz.Eğer anlamadım derseniz,güvenliklerden birine sorun,tak yönlendirir sizi.
quote:
Orijinalden alıntı: .Vertigo.
Metrobüsle Zeytinburnu durağına gelin,ordan aktarmalı geçiş var tramvaya,tramvayda Keresteciler durağı var.Orda inersiniz.Eğer anlamadım derseniz,güvenliklerden birine sorun,tak yönlendirir sizi.
Bu şekilde 3 vesait kullanmak zorunda kalacağım Bakalım artık sabah karar veririm, ilgilendiğin için sağol.
Merak etme para almıyorlar,metrobüsten tramvaya,ama tramvaydan metrobüse alıyorlar sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
Orijinalden alıntı: .Vertigo.
Bu şekilde 3 vesait kullanmak zorunda kalacağım Bakalım artık sabah karar veririm, ilgilendiğin için sağol.
ilk gün 3 vesayit kullan aslında senin için daha iyi olur ilk zeytinburnunda indikten sonra nerden gireceğini karıştırabilirsiniz genede tarif edeyim durağı tam olarak nereye gittiğinizi bilmiyorum ben keresteciler tramvay durağını size tarif edeyim zeytinburnu metrobus durağında indikten sonra bir park var adını tam hatırlayamadım onun olduğu tarafa doğru gidin parka girdiğinizde green park hotel var tam karşısındada kemal has lisesi var herneyse o caddeden dümdüz ilerleyin yaklasık 250-300m uzakta(belki daha uzaktır) efes in fabrikası var tekrar 100m filan devam ederseniz durağa gelmiş olursunuz
Şimdi tekrar baktım da daha önce buraya iş görüşmesine gitmiştim, Fatih caddesi adını tekrar okuyunca hatırladım. Çok sağolun arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme