Şimdi Ara

Mersinde Yaşayanlar, Mersinliler, Tavsiye Edebileceğiniz Kamp Yerleri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
22.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sametK

anamur-pullu

+50
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZa®

Tarsuslular mersını sevmıyor bılıyom

buluşma olursa gelirim ama ben
    ...
  • bulusma nerde olcak karar verın olese gelirim pazar gunu olsun ha
    Vakıf teras nasıl
  • sahil şeridinde kızkalesinden sonra istediğin yerde kamp yapabilirsin... ayrıca mersin karı kız yönünden cok doygundur rahat olabilirsin. adamlar her gün bikinili hatun görüyor ne yapsın senin kız arkadasını...

kafan rahat olsun sakin yerdir mersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Doktorun yeri demişler , Orasının asıl adı kayacı vadisi , harika bir yer fakat kamp için uygun olmaz, günübirlik için güzel yer, kocahasanlıda var kamp yeri , Limonluda var , deniz kenarında çadırlı kamp alanı , güzel yer , kötü bakılacağını sanmıyorum , halk zaten iyi , Kamptada ortam güzeldir , aileler pek olmaz, arkadaş grupları , sevgililer falan olur, orayı öneririm , ( Erdemlide bu yerler )
    @SeZa® : Olm niye kurtuluyon mersinden Bide sen hangi ilçedesin , geçen bir kaç mersinli arkadaşla konuştuk , buluşma yapmayı planlıyoruz

Mersin Mezitli
    hiçbir işe yaramıyoz burda
    işden eve, evden işe

Ah Mezitli ah... Her gün sabah Tarsus'tan Mezitli'ye geliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

quote:

quote:

Doktorun yeri demişler , Orasının asıl adı kayacı vadisi , harika bir yer fakat kamp için uygun olmaz, günübirlik için güzel yer, kocahasanlıda var kamp yeri , Limonluda var , deniz kenarında çadırlı kamp alanı , güzel yer , kötü bakılacağını sanmıyorum , halk zaten iyi , Kamptada ortam güzeldir , aileler pek olmaz, arkadaş grupları , sevgililer falan olur, orayı öneririm , ( Erdemlide bu yerler )
    @SeZa® : Olm niye kurtuluyon mersinden Bide sen hangi ilçedesin , geçen bir kaç mersinli arkadaşla konuştuk , buluşma yapmayı planlıyoruz

Mersin Mezitli
    işden eve, evden işe

hacı gidermiyiz mersin buluşması olsa???
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

quote:

quote:

Mersin Mezitli
    işden eve, evden işe

...

Valla ben bu hafta Ankara'ya gidiyorum, tatil başlıyor benim için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

quote:

quote:

Mersin Mezitli
    işden eve, evden işe

...

Valla ben bu hafta Ankara'ya gidiyorum, tatil başlıyor benim için.

vaaaay
    ...

• quote:

Ben Mersinden Kurtulmak ıcın herseyı yapıyom sen mersıne gelıyon nasıl ıs

Sana PM de atılmıyor 5 kişi falan olur gibi , de mekan neresi olucak ona karar veremiyoruz , öneri ?
  • mersin bu kadar yobaz mı yahu?daha yeni susanoğlunda baykan apart diye bir yeri aradım oda için 60tl istedi, evlilik cüzdanı istiyoruz dedi.sanane ki benim durumumdan kardeşim demezler mi adama?
    günlük 60tl bize fazla gelir.arabayla gitmeyi düşünüyorum yakıt var zaten ayrıyetten.30liraya çadır alıp çadır mı kursam diye düşünmeye başladım tekrardan.
  • Bazı Yerler ucuz ve guzel bazı yerler sadece yazın actıgı ıcın fazla para ısteyebılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeZa® -- 7 Haziran 2010; 21:34:37 >
  • Dayıoğlu Kamp Ocakları

Tavsiye ederim^^
  • Arkadaşlar merhabalar, hortlatmış olacağım ama kusura bakmayın :)
    Biz 3-5 arkadaş Mersin'de kamp yapalım diyoruz. Susanoğlu-Silifke taraflarını yazlık nedeniyle iyi biliyorum ve orada birkaç kamp alanı görmüştüm.
    Şeyi soracaktım ben de, bu kamp alanlarında boş yer bulabilir miyiz ? Kendi çadırımızı kendimiz mi getiriyoruz, orada çadır var mıdır, giden arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

Arkadaşlar merhabalar, hortlatmış olacağım ama kusura bakmayın :)
    Biz 3-5 arkadaş Mersin'de kamp yapalım diyoruz. Susanoğlu-Silifke taraflarını yazlık nedeniyle iyi biliyorum ve orada birkaç kamp alanı görmüştüm.
    Şeyi soracaktım ben de, bu kamp alanlarında boş yer bulabilir miyiz ? Kendi çadırımızı kendimiz mi getiriyoruz, orada çadır var mıdır, giden arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

İkinci hort benden ama inşallah cevap gelir.
    Benimde öğrenmek istediğim birşey var. Kendi çadırımızı kendimiz getirip kurmak istersek sorun çıkarıyorlar mı? illa kiralamak mı gerekiyor çadırı yoksa sadece mekan kirası mı veriliyor? Birde çadırlara elektrik veriyorlar mı? Vantilatör, mini tv, mini buz dolabı gibi şeyleri çalıştırmak için?

• Konuyu bi de ben ayıktırıyım.

Bir Mersinli olarak ankarada yaşıyorum, her yaz mersindeyim. Genelde pansiyonlarda kalıyoruz. Kamp yerleri daha ucuz. artık deneye deneye bulacaz herhalde neresi iyi ya da kötü. Limonlu, kocahasanlı ve susanoğlu tavsiyeleri çok. Susanoğlu kızkalsine yakın sanırım. orası olabilir.
  • Arkadaşlar mersine cuma günü trenle inicem. Gece saat 11 gibi. Tren garının yakınlarında veya dolmuşla gidebileceğim çadır kamp yeri var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara tepebaşında bi tantunici var usta mersinli parmaklarınızı yersiniz valla ama pahalı yav bi dürüm 4 lira
  • Tekrar hort

Arkadaşlar mersine cuma günü trenle inicem. Gece saat 11 gibi. Tren garının yakınlarında veya dolmuşla gidebileceğim çadır kamp yeri var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.