Ben az önce geldim, hiç kalabalık değildi, girenlerin %80'i 600 küsürlük Casper ve Toshiba notebooklardan aldı...
Ben bulaşık makinesi istiyordum ama nakavt oldum, hepsi tükenmiş :(...
Açıkcası fiyatlar çok uygundu, sadece olivetti değil, diğer markaların da fax cihazları inanılmaz ucuzdu, üstelik diğerleri daha kapsamlı ve gösterişli ürünlerdi mutlaka bakıp öyle alın... Yürüyen merdivenlerin hemen yan tarafında duruyorlar
BENDE KAPTIM BIR TANE CASPERDAN...TOSHIBA ALANLARI ANLAMIYORUM İLK GUN SALDIRDILAR GÖRMEMİŞ GİBİ...CELERONU 740 A VERDILER SÜPER KAMPANYA DIYE 1 HAFTA BEKLESELER CASPERI KAPACAKLARDI ÇİFT CEKIRDEKİ....BEN MINI BUZDOLABI ALDIM BURO ICIN PEDERE+FAX MAKINA BİRDE TELSİZ ALDIM 99 TL YE ...
Bana da mini buzdolabı lazım aslında! Ne kadara aldınız dolabı?
Aaaa dh de benim gibi mersinlilerde mi warmıs Artık alışmışım hep istanbuldan konusulmasına mersinden konusulunca içim bi hos oldu
bende mersinliyim hemde yerlisi kuralım bi gurup mersinliler diye
BUZDOLABINI 149 TL YE ALDIM MINIK BÜRO ICIN ÇOKTA UFAK DEGIL AMA BULASIK MAKINASI BOYUTUNDA... FAX MAKINASI ALDIM+ BİRDE TELSIZ 99 A .... KURALIM GERCEKTEN IYI OLUR ÜRÜN FALAN ALIRKEN TOPLU GIDER ALIRIZ ARKADAS GRUBU OLARAK ..... HABERLESELIM ISTERSENIZ GÖRUSELIM
Forumda kac tane Mersinli war ki
ÇOK SAYIDA VAR FAKAT BASKA SEHIRDELER... İKAMET EDEN FAZLA YOK SANIYORUM EN FAZLA 20 KISIDIR TAŞ ÇATLASA
Mersinliyim ve mersinde ikamet ediyorum.
mrb bende mersın deyım ıyı kı forum acıl dı da ogrendık mersınlılerı bence 20 den fazladır ıler de ındırımler surduk ce daha fazla mersınlı oldugu anlasılacaktır...
Benim kastettiğim mersinli derken zaten Mersinde ikamet edenlerdi Walla cok yakınıyorum mersin konusunda daha bir kere elden 2. el bişi alamadım Hep kargo hep kargo
VARMI ARTTIRAN ..... KAÇA ULAŞACAK BAKIM BU GİDİŞLE....
AYNEN ÖYLE ELDEN 1 KİŞİDEN ALMISTIM 1 SENE ÖNCE ODA YOK ORTADA NICKI NEYDI UNUTTUM... SATILIK NELER VAR BAKIM SÖYLEYIN ...GRŞ İYİ PAYLASIMLAR
yav ben de Mersin'liyim, hem de Mersin'deyim...
VARMI ARTTIRAN .... NERESINDENSINIZ BEN TOPCULARA YAKINIM ... ÜST GEÇİS CİVARI
bende mersındeyım arkadaslar buda web sıtem hadı hepınızı beklıyorumwww.artirkazan.com
sen kur katılırız- sadece teknoloji değil mersinde bulduğunuz diğer uygun fiyatları da yazarsanız daha faydalı olur
quote:
Orjinalden alıntı: hanamichi
bende mersinliyim hemde yerlisi kuralım bi gurup mersinliler diye