Şimdi Ara

Mersin'den nefret ediyorum ⛅

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıcaktan bu nemden nefret ediyorum, daha haziranda böyle, Ağustosta mahvolacağız yine. Birgün buhar olup uçacağız şu lanet şehirde valla.

Oturduğun yerde terliyorsun arkadaş. Bu çölün ortasına şehir mi kurulurmuş ya, imkanı olan kaçsın bu tür şehirlerden arkadaş. Vallahi çekilecek çile değil cehennemin trial versiyonu.

İlk imkanı bulduğumda uçacağım buralardan. Akıl kârı değil şurada yaşamak. En ufak faydası yok insana, gün içinde herkes terli, stresli, mutsuz, yanmış, şikayetçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mersin sehirlerin hasidir, ayrilinca degerini anliyorsun. O nefes aldirmayan sicagina bile hasret kaliyorsun degerini bil

• quote:

Orijinalden alıntı: merata

Mersin sehirlerin hasidir, ayrilinca degerini anliyorsun. O nefes aldirmayan sicagina bile hasret kaliyorsun degerini bil
    Ben de şehrimi seviyorum birçok yönüyle ama şu sıcak ve nem dedin mi bütün güzellikleri ölüyor bir anda gözümde.

Ben güneşte çabuk kızaran, en çok kapalı, serin ve yağmurlu havaları seven biriyim bir de.

• Adanaya bekleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç anadolu'ya bekleriz.

• (Ankara hariç) İç anadolu hoşgörünün beşiğidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

(Ankara hariç) İç anadolu hoşgörünün beşiğidir.
    AHAHAHAHHA iç anadoludan koşa koşa kaçtım geldim 4 senenin sonunda ölürüm de dönmem burda cehennem sıcağı lütufmuş lütufmuş onu anladım birader güneş açmıyor memlekette ya.10 ay üşüyeceğime 2 ay terlerim olur biter kardeş bunlara da sıcak diye ağlayan adam uçsun gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önceliğin iklimse karadenize çık. samsuna gel ama burda da sniperlar var
  • Zimbabwe'ye bekleriz

• Tantuni ayran gerisi yaaalaaannn

• quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

AHAHAHAHHA iç anadoludan koşa koşa kaçtım geldim 4 senenin sonunda ölürüm de dönmem burda cehennem sıcağı lütufmuş lütufmuş onu anladım birader güneş açmıyor memlekette ya.10 ay üşüyeceğime 2 ay terlerim olur biter kardeş bunlara da sıcak diye ağlayan adam uçsun gitsin.

Alıntıları Göster
    Nereden kaçtın hocam? Ne için kaçtın?(okul,iş). Sıcak-soğuk mesele değil de hoşgörülü insanları için demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

önceliğin iklimse karadenize çık. samsuna gel ama burda da sniperlar var
    Benim Karadeniz'e sempatim var. Doğasına ve iklimine tabii.

Ama insanını şartlarını vs. Çok bilmem o konuda pek iç açıcı şeyler duymadım.

Sniperlar var derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

Alıntıları Göster
    Kardeş Mersin'de gerçekten kış çok rahat geçiyor ama bunaltıcı sıcağı da hiç öyle 2 ay surmuyor kendimizi kandırmayalım bazen mayıstan ekime kadar bunaldığımı bilirim. 6 ay kaçacaksın bu cehennemden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

İç anadolu'ya bekleriz.
    2-3 şehre gittim iç Anadoluda, Ağustos gecesi bile buz gibi serin serin. Hava yönünden yazın güzel de normalde yaşamak istemem. Şu mersin ne vardı biraz normal olsa havası.

• ben direk yazı sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FollowTheLight

ben direk yazı sevmiyorum
    Mesela denize girmeyi bazen severim ama sadece güneşin batmasına yakın zamanlarda :D o zaman hafif bir rüzgar teni okşar. Onun haricinde buraların yazı sevilecek gibi değil zaten. Sürekli baş ağrısı yapıyor bende ekstra.

• Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Hatay’a beklerik

• Ramazan başladığından beri hava iyiydi de son 3 gündür cidden farkedilir sıcaklık başladı.

• en az 20 tane meybuz al gövdeni denize sok ısırarak ye. Sahi meybuz varmı ki artık ...

• mersin mersin elimin tersini yersin.

herkes gider mersine biz gidiyoruz tersine.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.