Şimdi Ara

Mersin'de uzun süredir işsiz olan Gökhan Şeremet intihar etti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Yahu bana ne dspi ve adamından ben dspyi mi destekledim ben şuanki hükümeti ve icraatlerini eleştiriyorum anlamıyorsun galiba yada anlamak istemiyorsun o anki bakan filan umurumda değil ben vergi verdiğim çalıştığım para verdiğim ve oy kullanma hakkına sahip olduğum 2007den sonraya bakarım söz hakkım bundan sonra başlıyor anladın mı geçmişte birilerin birşey yapması şuanki lerin ülkenin içine etmesinde behis görmez o zaman talan etsinler satsınlar hanedanlık kursunlar sana ve yakınalrına da üç beş kuruş atsınlar isteğin bu mu neyi savunuyorsun sen onu deyiver hele yoksa malum kitlenin paralı elemanlığını mı yapıyorsun.Ben verdiğim verginin karşılığı beklerim herkeste öyle beni ilgilendirmez önceki hükümetler günüme bakarım ve şuankilerin din müslümanlık duygularını istismar edip milletin emeğine çöktüğü çok açık afişe olan şeyleri ortada borç ortada piyasadaki ürünlerin bedeli ortada neyi haksız deyiver hele.

Alıntıları Göster
    O üye ve onun gibiler kasıtlı olarak anlamamazlıktan geliyor işte. Kafaları "eskiden kötü şeyler olmuş o zaman şimdiki kötü şeyler görmezden gelinir" şeklinde çalışıyor. Bak yukarıda anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Fanatik derecede bir partiyi savunmaktan gerçeklerden kopmuşlar.

Mesela 99 depremi o zaman değil de bugün olsaydı krizde o zaman değil bugün olacaktı. Yani bu ak fanatiklerin söylediği şeylere göre dsp süper akp ülkeyi batırdı diyebilecekler miydi? İşin kötüsü bugün bir kriz olsa 2001 sonrası gibi dünyada bol para, ekstra bir sürü vergi, özelleştirmeler, dışarıdan gelen sıcak paralar falan olmayacağı için ülkenin düzelmesi de zor olacaktı.

Hadi bunu geçelim. Son 5-10 seneyi akp değilde chp yönetseydi bunlar "chp 2010dan sonra ülkeyi batırdı" diyeceklerini herkes biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Bankaların acilen kredi verme olayını bırakması lazım. Eskiden bu kadar kolay kredi alamıyordun...

ekonomi kötü o ayrı
    5 çocuk var o ayrı

be arkadaş hayatta kıçındaki dondan başka birşey olmayan adama bu kadar kredi nasıl verebiliyorsun ?
    Parası olan adama para verirsen hesabına yatırır.Olmayan adama verirsen harcar.
    Bu iktidarın en sevdiği yöntem.
    Yeni Türkiye'de sabit masraflar çok arttı.Ben çocukken annesi-babası gündelik islerde çalısan arkadaslarım vardı.
    Bir sekilde idare ediyorlardı.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    olaya sadece banka diye bakma, bugün eşler arasındaki geçimsizliklerin de bozulan psikolojilerin de temelinde ekonomik şartlar var büyük oranda. Geçen bir araştırma okumuştum hastanelerin psikoloji servislerine baş vuranların büyük çoğunluğu bunu ekonomik sebeplerle anlatmış. Hatta biri bu oranları twittera koyup aslında ülkece psikolojimiz bozuk değil fakiriz diye esprili bir paylaşım yapmıştı.
    Evet banka köşede de kafana sıkmaz doğru ama o işler o kadar kolay değil 3 kuruş borç için hayatın tamamen rayından çıkar evet belki ödemezsin ama psikolojin de darmadağın olur evin içinde huzurunda
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    o durumu canlı yaşadım dolar kuru 650 den önce 800 e sonra 1200 e kadar fırladı evet faizler falan fırladı ancak uzun süreli bir olay değildi kısa sürede hemen 1-2 günde 800-900 seviyelerine indi ve ekonomi o noktada stabilize oldu. 20 yıl oldu yanlış hatırlıyor olabilirim ama ondan sonra dalgalı kura geçilip piyasalar biraz serbest bırakıldı evet o dönemde özellikle bankacılık sektöründe dış ticaret sektöründe hayli bir seleksiyon oldu ancak dediğim gibi kalanlarla stabilize oldu durum.

Kimse işsizlikten parasızlıktan kendi canına kıymaz zaten olay umudunu kaybediyor olması geleceğe dair bir umut olmadığı dönemlerde oluyor bu tip hareketler maalesef. Yani kişi evet 1 yıl boyunca kırmızı et yemem, doğal gazı da kullanmam evde battaniyeye sarınır otururum 8 saat değil 16 saat çalışırım gerekirse ama tekrar düze çıkarım diye düşünse yani umudu olsa canına kıymaz.
  • Bunlar hükümeti kötülemek için yapılan fetöcü eylemler.

adalet ve kalkınma ile..
    Biraz bir şeyler biliyorsun ya trollukten ya da az bilmekten cahil gibi davranıyorsun. Mal mülk yoksa maaşın varsa maaşının belirli oranına haciz geliyor sen parayı çekmeden zaten el konulmuş oluyor kurtuluş var diyorsun hayatı boyunca sigortasız kaçak çalışacak hasta olduğunda doktora bile gidemeyecek, hadi oda olmadı şuan ki düzen çok el vermesede borcunu ödemeyen ve mal varlığı olmayan insana hapis cezası var. Tamam bu kısmı geç adam borcu taktı gitti ailesine diyorsun reddi miras diye bir şey var az bir şey oku onu neden borcu olan kendini öldürüyor anlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kanser hastası rahmetli Dilek'in "görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda" sözü aklıma geldi nedense.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

Ah ah aile planlaması :( kız arkadaşım hemşire, aile planlaması için hastalarla konuşurken insanların dediği cevap ne oluyormuş hep bilin bakalım? '' bunu benle kocam bilir sizene ''
    Bu adamdan haric konusuyorum

Daha kendini yonetebilecek beyne sahip olmayan salak onun bunun çocukları gidip boomerlık yapıyor 7 8 cocuk cikarip sokaga saliyor o cocuklar tinerci keko olup milletin basina bela oluyor

Cocuk yapma siniri ve ehliyeti getirilmesi lazim cogu insana 1 cocuk yapmak bile fazla

Ha ben cok mu super biriyim yok objektif bakarak söylüyorum kendime de 1 cocuk icin bile ehliyet vermezdim psikolojik durumdan dolayi

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Ben gitmişim yıllar önce ÖSS kpss çalışıp dirsek çürütüp matematik öğretmeni olmuşum kardeşim çalışmış kazanmış, saçlarını dökmüş, gözlerini bozmuş doktor olmuş. Bana ne kardeşimden. O doktor olsun diye ben istifa mı edeyim. Ya da ben çalıştığım için adam doktorluk mu yapamasın. Nasıl bir kafa bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeba -- 26 Şubat 2020; 10:49:20 >
  • Suri Suri Suri cort 5.

• quote:

Orijinalden alıntı: iexorcism

Biraz bir şeyler biliyorsun ya trollukten ya da az bilmekten cahil gibi davranıyorsun. Mal mülk yoksa maaşın varsa maaşının belirli oranına haciz geliyor sen parayı çekmeden zaten el konulmuş oluyor kurtuluş var diyorsun hayatı boyunca sigortasız kaçak çalışacak hasta olduğunda doktora bile gidemeyecek, hadi oda olmadı şuan ki düzen çok el vermesede borcunu ödemeyen ve mal varlığı olmayan insana hapis cezası var. Tamam bu kısmı geç adam borcu taktı gitti ailesine diyorsun reddi miras diye bir şey var az bir şey oku onu neden borcu olan kendini öldürüyor anlarsın.
    Kanka reddi miras oyle kolay bir is degil, bankanin avukati dava aciyor hesabini soruyor o para nerede diye. Zaten banka borcuyla ev alsa ipotekli olur, devir edemez. Araba alsa, satamaz. Telefon alip satmasi lazim mantiken ya da ihtiyac kredisi almasi lazim o da dusuk miktar 10.000 ya da 15.000 diyelim. Bu para icin de intihar ediyorsa diyecek bir sey yok, dedigim gibi bu adam ya kari kizdan ya da kumardan dolayi parayi yemis.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Kanser hastası rahmetli Dilek'in "görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda" sözü aklıma geldi nedense.
    Neden kanka o da mi parayi kumarda yemisti?
  • Şimdi birileri çıkıp bunu da hain ilan eder hükümeti kötülemek için bilerek intihar etti der.
  • 5 çocuk???

• Bankalar artık bunu bilerek yapıyor.Profil olarak ödeyemeyeceği açık insanlara bile kredi veriyor. 5 çocuk olayı ise çok absürt 1 çocuğa bile bu devirde bakmak çok zor.Şaka gibi ama evde 2 kedim var bazen diyorum iyi hoşta çok masraflı bunlar gelin çocuk olayını siz düşünün.
  • Şu konuda üç kuruş para kapacağım diye insanlıktan çıkmış mesaj atanları görünce ben utanıyorum resmen ...

Yok o çok iyi biriydi. İftiracı ve kötü bir insan değildi.

Düşünme yeteneğini ne zaman kaybettin bro?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış. Bu deyim araplar hariç herkese uyuyor

• Kes haramzade bos yapms

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.