Şimdi Ara

Mermi Sekmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde girdim sk-gaming'e birkaç video izledim ve mermilerin neredeyse hiç sekmediğini gördüm. Adamlar okadar tarıyor ama hedefi buluyor. Bu nasıl oluyor acep ne yapıyorlar?
    Şimdi diyeceksiniz ki onların oynadığı bilgisayarlar en iyi bilgisayarlar olduğu için ve maçların LAN dan yapıldığı için fps gibi şeyler yüksek oluyor.
    Yani bizde iyi bilgisayarlarda iyi internet bağlantısıyla oynasak bizde de mi öyle olacak?

• Silahın tepkimesine göre mouseyi asagı yukarı saga ve sola hareket ettirerek elinii cekmeden tarayabilirsin... Bu olay her silahta farklı tabi , bunu en güzel bir duvara karşı mermilerin nasıl saçıldıgını gör. Daha sonrada mouseni o saçılan mermilerin tersine hareket ettirmen lazım , dikkatli bakarsan bu olaydan sonra mermiler daha bi derli toplu gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Silahın tepkimesine göre mouseyi asagı yukarı saga ve sola hareket ettirerek elinii cekmeden tarayabilirsin... Bu olay her silahta farklı tabi , bunu en güzel bir duvara karşı mermilerin nasıl saçıldıgını gör. Daha sonrada mouseni o saçılan mermilerin tersine hareket ettirmen lazım , dikkatli bakarsan bu olaydan sonra mermiler daha bi derli toplu gidecek.

Dediğinizi anlıyorum, ben yapıyorum zaten böyle şeyler. Örneğin ak47 ile tararken aimi hafif aşağıya doğru kaydırarak tarayınca daha iyi oluyor. Fakat bu heriflerin yaptığı bambaşka bir şey.
  • 1mbit bağlantının 49tl olduğunu, 10mbit bağlantıya 1mbit upload hızı verildiğini düşünürsek. Dediğin şey biraz olanaksız gibi.

Tabi internet bağlantısının iyi olmas kadar önemli birşeyde serverların kalitesi. Rate ve tickrate ayarları da önemli.
  • Onlarda bizim gibi normal oynuyor merak etmeyin. Dediğiniz olay demodan video yapıldığından dolayı oluyor. Herhangi bir demoyu bilgisayarınıza indirip cs içinden izlediğinizde aynısını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 23 Mart 2010; 17:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

1mbit bağlantının 49tl olduğunu, 10mbit bağlantıya 1mbit upload hızı verildiğini düşünürsek. Dediğin şey biraz olanaksız gibi.

Tabi internet bağlantısının iyi olmas kadar önemli birşeyde serverların kalitesi. Rate ve tickrate ayarları da önemli.

Bu dediğiniz ayarları iyi olan kaliteli bir server biliyor musunuz peki?
  • HLTV kayıtlarında mermi sekmeleri biraz farklı görünüyor. Ama çoğu LAN oyunu olduğu için etkisi var.

Counter Strike biraz garip bir oyun. Aynı ayar, aynı internet bağlantısında 2 makina çok farklı sonuçlar gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• http://www.youtube.com/watch?v=NuOZ1_-4vdg

http://www.youtube.com/watch?v=wTxTb1wl9As

LAN ile oynamalarının bir alakası yok, zaten PC'inde bir problem yoksa 1024 hız ile ortalama 14-20ping arasında oynanıyor, LAN'ın 5 ping arasında 14-20 arasının taramayı o kadar etkileyecek kadar bir farkı yok.

750 TL'lik PC'de sabit 100 FPS'de oynatıyorsa, 10.000 TL'likde 100 FPS'de oynatıyorsa arasında fark yoktur.

Ekipmanla filan alakası yok.

Kısaca tarayıp tüm mermiler aynı yere gitmesini istiyorsan başta tarama taktiğini bileceksin;

Örneğin;

M4 ve AK her zaman üst, sağ, sol tarar, buna göre farenizi; aşağı, sola, sağa yavaş bir şekilde çekersen tüm mermiler aynı yere gider. (Eğer, dediklerimden birşey anlamadıysan Kenshi güzel bir şekilde anlatmıs.)

(Diablo'nun dediği gibi HLTV'den izliyorsan, HLTV yüzünden silah hiç geri tepmiyor filan gibi gözükür, yani oradakilere takılma.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Mart 2010; 15:49:19 >

• Mert hoca teoride senin dediğin doğru da pratikte maalesef alakası yok.

Eski donanımlarda daha iyi oynanıyor.

Bizim sunucuda ben 2-3 pingle oynuyorum, 35 pingle oynayan adamın mermisi benden iyi gidiyor, daha da az sekiyor. Tarama meselesi değil, adamlar AK47 ile tek tek atarak isabetli 5-6 atış yaparken benim tek tek atışlarda 3. mermi adamın 1 boy üstüne gidiyor.

Eski ekran kartıyla daha iyi oynanıyor bu oyun. Yeni ekran kartlarından da Nvidia kartlar daha iyi. Ayrıca monitör ve çözünürlük de önemli. 22" monitörde 1024x oynamak zorunda kalıyoruz, millet 17" monitörde 640x oynuyor, düşük çözünürlük her zaman lehinize oluyor CSde.

Yani herşey ping ve FPS değil maalesef. Kişinin donanımı ve internet bağlantısının kalitesi, server - client arası senkronizasyon çok önemli.

Ben 3 ping ile oynıyorum ama attığım mermi adamın bariz içinden geçiyor. Bunu defalarca yaşadım, oyunu bırakmama neden olan saçmalığın da ta kendisidir.
    HLTV demolarımda bile görülüyor. AWP mermisiyle gövde atıyosun ve adam ölmüyor. Ping 3ms, FPS 100.

Oyunun motoru sorunlu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• vay be adam ne güzel sıkıyor biz sıksak dağa daşa gidiyor ya
  • o birazda kendi ayarlarını bulma ile alakalı. mesela herkes rate i 25000 yap der ama ben 40000 de oynuyorum ve mükemmel sonuç alıyorum. bununla birlikte yukarıda arkadaşların söylediği gibi ateş ederken silahın yönüde önemli.
  • Birazda el ayarı evet. Her oyuncunun kendine göre stili var elinin ayarı tamsa bişeyler yapabilirsin.
  • Bu arada video yu göremedim. Sanırım youtube yasak olduğundan oluyor. Onuda düşündüm dns ayarlarını değiştirip yaptım gene olmadı
  • youtube jacker 5 o sorunu çözüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.