Şimdi Ara

Merkür Marka Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisiklet konusunda pek bir bilgim yok, iyi bir şey alınsa ne fark eder veya kısmen daha ucuz alınırsa ne olur falan diye ama karşımızda ki şoka 160 ve 200 liraya 2 farklı bisiklet geldi.
    Bisiklete hiç binmeyen bir adam olarak bunlardan birisini alsam rahat kullanabilir miyim?
    Vereceğim parayı çöpe mi atmış olurum?

Sadece şehir içi dolaşmak için bisiklet almak istiyorum.

Merkür Marka Bisiklet

• bir süre sonra tamircilere taksit ödemeye başlarsınız, üstelik sonu olmayan taksitler :)
  • almisken guzel bisey al hocam, bisiklete verilen paraya degiyor yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir içi gezinti kullanımı için 200-250tl mütevazi bütçeli bisiklet önerinizi öğrenmek isterim.
    Kullanımı rahat birkaç marka model bildirirseniz, onlara yoğunlaşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme012

Şehir içi gezinti kullanımı için 200-250tl mütevazi bütçeli bisiklet önerinizi öğrenmek isterim.
    Kullanımı rahat birkaç marka model bildirirseniz, onlara yoğunlaşalım.

Ümit evolution

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bisikletleri öneren yokmu babam görmüş kardeşime alacak bir tane bende yorumlara bakarak aldırmadım :D
  • paranı çöpe atmış olursun çift amortisörlü bisikletler bayanlar gibi sürekli sorun çıkarıyor
  • üsttekini bilmiyorum ancak alttakini canlı canlı gördüm. İnan bana 5 para etmez ve tüm parçaları dandik. Büyük ihtimal üsttekide öyledir. Bu benim görüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

paranı çöpe atmış olursun çift amortisörlü bisikletler bayanlar gibi sürekli sorun çıkarıyor

hocam supersınız

+zekaalıyımm ama amele olcam

bende bısıklet alıcam arkdaslar ama 3 ay araştırıcam once turkuz sonunda şart bu araştırmalar...
  • bana ozaman şöyle 200lira civarı bisiklet önerebilirmisiniz. :D 200liraya bisiklet vardır inşallah :D
  • 200 Liraya ben umit evolutıon aldım, gayet memnumum, n11 de bisiklet 275 tl ama 100 tl lik çekler geçerli ve forumda çek satış bölümünde 100 tl lik çekleri 25-40 tl arası fiyata alabilirsin. Böylelikle bisiklet sana 200-215 arası bir fiyata gelir ki bence çok iyi. Ben bu yol ve bonus kampanyasından yararlanarak toplamda 205 e hallettim.
  • hangi modelini aldın dostum

şu bisikllettmi acaba 25 yaş için uygunmudur. arada babamda biner

http://www.bisikletcim.com/umit-castor-m-26-bisiklet-2690#Properties

199 lira

inceleyebilirmisiniz.
  • http://www.bisikletcim.com/umit-evolution-m-26-bisiklet

Bizim aldığımız umit evolution, kadrosu aluminyum
  • nikel olanlar nasıl...
  • kipa da var 199 tl ye ben ordan almıştım2011 gibi hala kullanıyorum yine aynı bisiklet var orda onu alabilirsin hocam
  • bianki de güzel marka bisikletleride on numarabenim kardeşimde var3 senedir kullanıyo hala boyası felan çıkmadı paslanmada olmuyo zaten garantide veriyolar ne kadar olduğunu unuttum ama
  • Ben şok markette iki bisikletide gördüm. Fena değiller fiyatına göre vites ve kollurı orta kalite öyle shimano gibi degil. Gittim bim'dekinede baktım o bunların yanında ben kalitesizim diye bağırıyor adeta.

Bence merkür alınabilir ama tabiki birde yay ve amortisörlerinin kalitesi önemli sonuçta ne kadar bir ağırlığı kaldırır belli değil.

Bende Bisan vardı yıllarca kullandım. Tamirinide büyük zevkle kendim yapardım.
  • ben şoktakinden aldım. spor için oldukça işime yarıyor :) vitesleri oldukça güzel amörtisörüde hoşuma gitti. pahalı model almaktanda bu işimi gördü.

uzak yolada gittim sıkıntı yaratmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.